Workshop

Werken met plezier en goed presteren

"Als iemand ergens plezier in heeft, is hij er ook vaak goed in"

Bij PSR Pharma Resource kun je je vrijblijvend aanmelden voor een van onze introductie workshops om kennis te maken met de zeven bronnen van arbeidsplezier.
De workshop heeft tot doel je te inspireren meer arbeidsvreugde te scheppen: voor jezelf en voor je (toekomstige) werkgever. Zo kun je “werken met plezier en goed presteren” tot een dagelijkse realiteit maken.

In de workshop leer je hoe je aan de hand van de zeven bronnen van arbeidsplezier in kaart brengt wat voor jou op het werk vreugdevol is en wat energie kost. Aan het einde van de sessie heb je een beknopt actieplan waarmee je de meest urgente zaken direct kan aanpakken, maar ook je wensen kan vertalen in een visie op je ideale werkomstandigheden. Je leert genieten van- en in je werk.

Voor ons geldt dat we onze kandidaten hiermee persoonlijk leren kennen en jou handige tools kunnen geven op weg naar je volgende baan.

De workshops staan gepland in de ochtend van 10.30 - 14.00 uur of avond van 17.30 – 21.00 uur en vinden plaats op ons kantoor in Hoofddorp. Je bent van harte welkom om je kosteloos en vrijblijvend aan te melden.

Workshop "werken met plezier en goed presteren"

Friday, March 21st, 10:30pm-2am

Planetenweg

Hoofddorp, NH

Agenda

10.30 - 10.45 ontvangst

10.45-11.45...

De zeven bronnen van arbeidsvreugde: de workshop