APRÈN ANGLÈS

De manera diferent!

INTRODUCCIÓ

CAS és una empresa d'activitats extraescolars dedicada a l'aprenentatge de l'anglès. La pràctica d'activitat física, les manualitats i els jocs seran el caràcter distintiu de la nostra empresa. D'aquesta manera s'aconseguirà que el jovent es diverteixi, i assoleixi un major aprenentatge.

Què ens diferencia?

La part que ens caracteritza i ens diferencia de la resta, és que tot el que fem, ho impartim en anglès, de manera que estem oferint al client un doble servei com es ara, el coneixement d’una llengua juntament amb la pràctica d’activitat física o ball, fer manualitats, etc; per tan sols el preu d’un únic servei.

OBJECTIUS

  • Proporcionar un servei d'aprenentatge de l'anglès a partir d'activitats motivadores amb la finalitat d'assolir uns millors resultats.
  • Fidelitzar els clients mitjançant aquestes activitats lúdiques i recreatives, i l'alta qualificació de tots els nostres treballadors.

HIPÒTESI

En fer l'estudi de mercat per la creació de CAS extraescolars S.L., i analitzar els seus punts forts i punts dèbils, s'ha arribat a la conclusió que l'empresa pot encaixar en l'oferta de serveis de la zona.

La poca oferta de l'entorn i el nombrós públic escolar com a destinataris finals són els dos principals aspectes que justifiquen la creació d'aquest projecte.

ACTIVITATS QUE OFERIM

HORARIS

Les jornades es fan el tercer dissabte de cada mes. Es realitzen activitats, partits de fútbol, bàsquet, exhibicions de ball, etc; juntament amb nens d'altres escoles i dura tot el matí, de 10:00 a 13:00.

QUOTES

QUOTA MENSUAL:


Parvulari:

· Anglès: 30 €


Primària:

· Anglès: 35,53 €

· Activitats: 23,50 €Si contractes els serveis d’anglès + activitats tant a parvulari com a primària et fem un 30% de descompte!


  • Pack oferta parvulari (activitats + anglès): 37,45€
  • Pack oferta primària (activitats + anglès): 50€


I si tens un germà et fem un descompte del 15%!

ET GARANTIM PASSAR UNA BONA ESTONA, APRENENT UN IDIOMA!