Zaposli se odmah

Prilika za zaposlene i nezaposlene da dođu do zarade

Potrebni ozbiljni saradnici iz oblasti Affilate Marketing

Ovo nije bajka za decu, ovo nisu pusta obećanja, ovo je šansa da zahvaljujući vasem trudu dođete do odlicne zarade. Mislite da je sve to nemogiće, evo ja vam nudim priliku, a vi je iskoristite.

Ukratko o kompaniji

SFI ( Strong Future International ) Marketing Group je osnovan 1998. godine što znači da je firma koja ima svoju istoriju te joj se zbog toga može još više verovati. Sedište firme je u Nebraski, SAD. Osnivač, predsednik i idejni tvorac SFI - a je Geri Carson.

Američka online firma koja svim zainteresovanima za online poslove nudi besplatne kurseve koji inače koštaju od 100 $ do 1000 $. Glavni izvor prihoda SFI - a je njihova online trgovina ( webshop ) koja se zove Triplclicks.Shodno tome registracija je potpuno besplatna. SFI je stvoren kako bi svi koji poseduju računar i pristup internetu mogli iskoristiti priliku u svetu e - commerc revolucije.

Dugme za registraciju

Dovoljan je samo jedan klik i možete početi sa radom.

Moja dostignuća

Ako sam ja sve ovo mogla da postignem za samo 87 dana, mozes i ti. Postani moj saradnik i "koračaj samnom rame uz rame", a ja ću ti pokazati kako.
Big image

Mislite da su poslovi na internetu prevara?

Šta god vi mislili o tome, mi i dalje radimo i zaradjujemo, a vi čekajte bolje političke i ekonomske prilike koje nam se svakodnevno plasiraju putem TV-a. A ako ste rešilii da promenite svoje materijalno stanje i zaboravite na pusta obećanja dovoljno je samo da se registrujete i pocnete sa radom.

Kontakt podaci

Ako ste u nekoj nedoumici ili poželite detaljnije da se informišete, obavezno me kontaktirajte. Tu sam za Vas.