apa structurata

Trebuie sa avem o sanatate buna

Apa constituie elementul vital in multe dintre procesele fiziologice ale organismului uman. Aproape 72% din masa corpului uman, fara grasimi este apa. inainte sa se nasca, omul este compus din 99% din apa, la nastere corpul are 90% apa, iar la maturitate ajunge la 70% apa. La batranete, procentul apei scade la 50%, iar in momentul mortii el scade sub aceasta proportie. Cea mai mare parte din viata, omul are 70% apa in corp. Consumul unei ape cat mai sanatoase este esential pentru sanatatea noastra. De aceea, printre cele mai frecvente optiuni de wellness (sanatate+bunastare) se numara si consumul apei alcaline ionizate. In ultimii 30 de ani japonezii si coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sanatatii si conditiei fizice de apa alcalina ionizata, restul lumii afland de ea doar de cativa ani. Poate ca cel mai uimitor aspect al fenomenului numit apa alcalina ionizata este ca, in Japonia, o familie din 5 consuma apa alcalina.

Afectiuni ce pot fi tratate cu apa ionizata

Aparatele Enagic sunt licentiate ca si echipamente medicale in Japonia de catre Ministerul Japonez al Sanatatii. In momentul de fata se fac demersurile necesare pentru ca aparatele sa fie introduse pe piata europeana ca si aparate medicale.Bolile apar din cauza oxidarii. Apa este antioxidanta si are efect de anti-imbatranire. Este un puternic anti¬inflamator. Din acest motiv bolnavii care sufera de anumite bolii cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc, au beneficii imediat dupa ce beau apa kangen ®. Se elimina inflamatiile care se gasesc in anumite parti ale corpului. Procesul de ionizare reduce dimensiunea gruparilor de molecule de apa cu doua treimi. Gruparile de molecule de apa iau forma de hexagon cand sunt ionizate. Gruparile hexagonale de mici dimensiuni sunt mult mai eficiente in penetrarea membranei celulelor, ajutand la regenerarea tesuturilor si eliminarea reziduurilor.

Apa alcalina neutralizeaza reziduurile acide din corpul omenesc si le lichefiaza pentru a fi eliminate de catre organele excretoare. Un exemplu care ne ajuta sa intelegem acest lucru ar fi grasimea de pe maini dupa ce spalam carnea. Aceasta grasime nu poate fi indepartata cu apa de la robinet. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor, din acest motiv o cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare. Fara alcalinizare, fluidele corporale nu vor putea dizolva grasimea.

Va puteti mentine sanatatea consumand apa kangen

Dezinfectia apei poate avea efecte nedorite prin persistenta in apa potabila a unor substante folosite la tratarea ei sau subprodusi ai acestora, cum sunt clorfenolii, haloacetonitrilii sau trihalometanii (in cazul clorinarii) respectiv aldehidele, fenolii si acizii carboxilici. In mod natural corpul uman se regaseste in forma usor alcalina (pH 7.35–7.45 in general). Tot mai multe studii arata ca in spatele bolilor se afla acidoza. In ciuda eforturilor sale de autoreglare, dieta noastra formata in principal din alimente acide (carne, produse lactate, zahar si produse indulcite, faina alba si produse de pastiserie, paste, cafea, ceai, grasimi trans si aditivi intalniti in majoritatea alimentelor preparate si preambalate) si stresul zilnic afecteaza mecanismele de reglare a nivelului Ph-ului, conducand spre aciditate. Apa ionizata este apa de la robinet, filtrata foarte bine pentru a indeparta toate impuritatile si apoi ionizata prin electroliza cu ajutorul unor electrozi din titan acoperiti cu platina.

Beneficiile consumului de apa vie sunt recunoscute

Apa ionizata si restructurata furnizeaza organismului un plus de electroni liberi pe care acesta ii foloseste pentru a neutraliza si distruge radicalii liberi existenti in corpul nostru. Deoarece aceasta apa detine un ORP negativ mare (potential de reducere a oxidarii), acest lucru o face un puternic antioxidant. Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului. kangenonline.eu

Avantajele consumului de apa detoxifianta

Insa apa detine secretul longevitatii, si nu intamplator se fac referiri la beneficiille sale pe care le are asupra mentinerii vietii. Multe lucruri sunt inca nestiute despre apa, precum faptul ca apa din corpul sugarilor este alcalina, iar cea din corpul batranilor este acida.Apa care trece prin diferite campuri magnetice sau electrice, beneficiaza de proprietati curative, manifestate prin inhibarea si stimularea proceselor biologice. Daca se utilizeaza in alte domenii de activitate, precum agricultura, tratamentul cu apa anti-imbatranire ajuta la grabirea germinarii semintelor, la care se aduce un spor de greutate cerealelor, legumelor, fructelor si animalelor, crescand exponential si imunitatea.

Alcalinizarea corpului. apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele. Aciditatea favorizeaza obezitatea. In cazul in care pH-ul sangelui devine mai acid decat ar trebui, corpul incearca sa echilibreze balanta luand din rezervele de sodiu, potasiu, calciu si de magneziu depozitate in oase si in organe (magneziul este depozitat in muschi). Aceste minerale neutralizeaza aciditatea din organism, dar daca ea persista, se instaleaza acidoza metabolica, adica starea de aciditate a mediului intern. O parte din acizi se depoziteaza in celulele adipoase, asa cum se intampla si cu multe dintre toxinele care ajung din mediul exterior in corpul nostru. Ca un mecanism de aparare, organismul produce mai multe celule de grasime pentru a tine la distanta acizii de organele interne.

Cu cat este mai departe de izvor, cu cat parcurge distante mai lungi prin locuri deschise, medii impure, surse de poluare sau doar conducte de alimentare, cu atat apa devine mai acida, ajunge sa contina mai multe impuritati si pierde mai multi electroni.Acest proces se acuitizeaza la diabetici, deoarece acestia nu numai ca produc urina in exces, dar au si un organism atat de acid, incat urina lor este deseori plina de electroni legati de protonii acizilor. Aceasta reprezinta o pierdere enorma a resurselor energetice si supune pancreasul (dar nu numai pe el) unui mare stres. Adultii pierd, in medie, cam 10 cani circa 2.5 litri de apa pe zi prin transpiratie, expiratie, urina si scaun. Oamenii foarte activi pierd chiar mai mult, iar majoritatea diabeticilor pierd aproape 4 litri pe zi pentru a elimina excesul de acizi. Asadar, trebuie cel putin sa inlocuiti cee ce pierdeti.

Tag: apa alcalina kangenonline.eu apa structurata <p>Apa constituie elementul vital in multe dintre procesele fiziologice ale organismului uman. Aproape 72% din masa corpului uman, fara grasimi este apa. inainte sa se nasca, omul este compus din 99% din apa, la nastere corpul are 90% apa, iar la maturitate ajunge la 70% apa. La batranete, procentul apei scade la 50%, iar in momentul mortii el scade sub aceasta proportie. Cea mai mare parte din viata, omul are 70% apa in corp. Consumul unei ape cat mai sanatoase este esential pentru sanatatea noastra. De aceea, printre cele mai frecvente optiuni de wellness (sanatate+bunastare) se numara si consumul apei alcaline ionizate. In ultimii 30 de ani japonezii si coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sanatatii si conditiei fizice de apa alcalina ionizata, restul lumii afland de ea doar de cativa ani. Poate ca cel mai uimitor aspect al fenomenului numit apa alcalina ionizata este ca, in Japonia, o familie din 5 consuma apa alcalina.</p><h2>Afectiuni ce pot fi tratate cu apa ionizata</h2>Aparatele Enagic sunt licentiate ca si echipamente medicale in Japonia de catre Ministerul Japonez al Sanatatii. In momentul de fata se fac demersurile necesare pentru ca aparatele sa fie introduse pe piata europeana ca si aparate medicale.Bolile apar din cauza oxidarii. Apa este antioxidanta si are efect de anti-imbatranire. Este un puternic anti¬inflamator. Din acest motiv bolnavii care sufera de anumite bolii cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc, au beneficii imediat dupa ce beau <a href="http://apakangen1.keepsblogging.com/" target="_blank" title="Beneficiile oferite de apa alcalina" >apa kangen</a> ®. Se elimina inflamatiile care se gasesc in anumite parti ale corpului. Procesul de ionizare reduce dimensiunea gruparilor de molecule de apa cu doua treimi. Gruparile de molecule de apa iau forma de hexagon cand sunt ionizate. Gruparile hexagonale de mici dimensiuni sunt mult mai eficiente in penetrarea membranei celulelor, ajutand la regenerarea tesuturilor si eliminarea reziduurilor.<p>Apa alcalina neutralizeaza reziduurile acide din corpul omenesc si le lichefiaza pentru a fi eliminate de catre organele excretoare. Un exemplu care ne ajuta sa intelegem acest lucru ar fi grasimea de pe maini dupa ce spalam carnea. Aceasta grasime nu poate fi indepartata cu apa de la robinet. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor, din acest motiv o cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare. Fara alcalinizare, fluidele corporale nu vor putea dizolva grasimea.</p><a href="http://apaantiimbatranire1.eventpages.org/" target="_blank" ><img src="http://kangenonline.eu/wp-content/uploads/revslider/home/apa_kangen.png" alt="apa alcalina, kangenonline.eu , apa structurata" title="apa alcalina, kangenonline.eu , apa structurata" width="300" align="right" /></a><h3>Va puteti mentine sanatatea consumand <a href="http://www.caseverzi.com/apakangen1/" target="_blank" title="Puteti consuma o apa anti-imbatranire pentru a arata mereu bine" >apa kangen</a></h3><p>Dezinfectia apei poate avea efecte nedorite prin persistenta in apa potabila a unor substante folosite la tratarea ei sau subprodusi ai acestora, cum sunt clorfenolii, haloacetonitrilii sau trihalometanii (in cazul clorinarii) respectiv aldehidele, fenolii si acizii carboxilici. In mod natural corpul uman se regaseste in forma usor alcalina (pH 7.35–7.45 in general). Tot mai multe studii arata ca in spatele bolilor se afla acidoza. In ciuda eforturilor sale de autoreglare, dieta noastra formata in principal din alimente acide (carne, produse lactate, zahar si produse indulcite, faina alba si produse de pastiserie, paste, cafea, ceai, grasimi trans si aditivi intalniti in majoritatea alimentelor preparate si preambalate) si stresul zilnic afecteaza mecanismele de reglare a nivelului Ph-ului, conducand spre aciditate. Apa ionizata este apa de la robinet, filtrata foarte bine pentru a indeparta toate impuritatile si apoi ionizata prin electroliza cu ajutorul unor electrozi din titan acoperiti cu platina.</p><h3>Beneficiile consumului de <a href="http://apakangen1.widezone.net/" target="_blank" title="Putem elimina problemele de sanatate prin apa care detoxifiaza" >apa vie</a> sunt recunoscute</h3><p>Apa ionizata si restructurata furnizeaza organismului un plus de electroni liberi pe care acesta ii foloseste pentru a neutraliza si distruge radicalii liberi existenti in corpul nostru. Deoarece aceasta apa detine un ORP negativ mare (potential de reducere a oxidarii), acest lucru o face un puternic antioxidant. Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului. <a href="http://apaantiimbatranire1.evenweb.com/" target="_blank" title="Pentru a va mentine sanatatea trebuie sa consumati apa ionizata" > kangenonline.eu </a></p><h3>Avantajele consumului de <a href="http://apaantiimbatranire1.creativist.me/" target="_blank" title="Avantajele consumului de apa detoxifianta" >apa detoxifianta</a></h3><p>Insa apa detine secretul longevitatii, si nu intamplator se fac referiri la beneficiille sale pe care le are asupra mentinerii vietii. Multe lucruri sunt inca nestiute despre apa, precum faptul ca apa din corpul sugarilor este alcalina, iar cea din corpul batranilor este acida.Apa care trece prin diferite campuri magnetice sau electrice, beneficiaza de proprietati curative, manifestate prin inhibarea si stimularea proceselor biologice. Daca se utilizeaza in alte domenii de activitate, precum agricultura, tratamentul cu <a href="http://apakangen1.simdif.com/?1444116901335" target="_blank" title="Beneficiile oferite de apa alcalina" >apa anti-imbatranire</a> ajuta la grabirea germinarii semintelor, la care se aduce un spor de greutate cerealelor, legumelor, fructelor si animalelor, crescand exponential si imunitatea.</p><p>Alcalinizarea corpului. apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele. Aciditatea favorizeaza obezitatea. In cazul in care pH-ul sangelui devine mai acid decat ar trebui, corpul incearca sa echilibreze balanta luand din rezervele de sodiu, potasiu, calciu si de magneziu depozitate in oase si in organe (magneziul este depozitat in muschi). Aceste minerale neutralizeaza aciditatea din organism, dar daca ea persista, se instaleaza acidoza metabolica, adica starea de aciditate a mediului intern. O parte din acizi se depoziteaza in celulele adipoase, asa cum se intampla si cu multe dintre toxinele care ajung din mediul exterior in corpul nostru. Ca un mecanism de aparare, organismul produce mai multe celule de grasime pentru a tine la distanta acizii de organele interne.</p><p>Cu cat este mai departe de izvor, cu cat parcurge distante mai lungi prin locuri deschise, medii impure, surse de poluare sau doar conducte de alimentare, cu atat apa devine mai acida, ajunge sa contina mai multe impuritati si pierde mai multi electroni.Acest proces se acuitizeaza la diabetici, deoarece acestia nu numai ca produc urina in exces, dar au si un organism atat de acid, incat urina lor este deseori plina de electroni legati de protonii acizilor. Aceasta reprezinta o pierdere enorma a resurselor energetice si supune pancreasul (dar nu numai pe el) unui mare stres. Adultii pierd, in medie, cam 10 cani circa 2.5 litri de apa pe zi prin transpiratie, expiratie, urina si scaun. Oamenii foarte activi pierd chiar mai mult, iar majoritatea diabeticilor pierd aproape 4 litri pe zi pentru a elimina excesul de acizi. Asadar, trebuie cel putin sa inlocuiti cee ce pierdeti.</p> Tag: <a href="http://apaantiimbatranire1.eventpages.org/" target="_blank" title="Trebuie sa avem o sanatate buna" >apa alcalina</a> <a href="http://apaantiimbatranire1.isinthehouse.com/" target="_blank" title="Multe personalitati consuma apa ionizata alcalina" > kangenonline.eu </a> <a href="http://apaantiimbatranire1.isnotonfacebook.com/" target="_blank" title="De ce sa consumam apa structurata?" >apa structurata</a>