Blodanalyse / Mikroskopering

- et bidrag til å gjenfinne balanse i kropp og sjel. MOSJØEN

MÅ SETTE EN FRIST FOR PÅMELDING; ONSDAG 23.januar 2019

Vet du at du ønsker blodanalyse-time, så meld deg på - er avhengig av et visst antall for at det skal bli gjennomførbart - derfor må det nå settes en bindende frist for påmelding til onsdag 23.jan.

Hvordan står det til med DEG, dine celler, din energi og ditt immunforsvar?

I vår hverdag blir mange av oss utsatt for stressfulle hendelser, enten de er fysiske, psykiske eller mentale.

Følgene for noen kan bli utfordringer med betennelser, søvnplager, lite overskudd, svekket immunforsvar, dårlig hukommelse, konsentrasjon, smerter eller uro.


 • Blodet ditt utgjør hovedtransport-åra i kroppen
 • Blodet gir liv ved å frakte oksygen og næringsstoff til alle kroppens celler og bringer med seg avfallsstoffer ut.
 • Ca 5 liter blod i kroppen din utfører en hel mengde funksjoner for at kroppen din skal virke best mulig til enhver tid.
 • Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan hjelpe kroppen din å hjelpe seg selv?


Stjernklinikken kommer nå tilbake til Mosjøen med mikroskopet for å tilby ny runde med mikroskopering av blod. Du kan få muligheten til å se og lære mer om ditt blod og din kropp og kanskje selv få inspirasjon til å gjøre noen grep for å oppnå:


 • Mer energi og overskudd?
 • Dempede betennelser?
 • Et sterkere og mer stabilt immunforsvar?
 • Eller en lettere hverdag med mer glede og gode øyeblikk?


Anbefaler at du leser litt mer på hjemmesiden


En blodanalyse kan ALDRI erstatte en legekonsultasjon, og inneholder overhodet ingen diagnostisering hverken fysisk eller psykisk. Men kan være et flott virkemiddel som kan hjelpe deg til en bedre forståelse av hvordan kroppen din jobber og hva du kan endre av vaner i din hverdag, som over tid kan virke oppløftende på hele deg.

Jo renere blod du har, jo friskere er kroppen din

Noe av det jeg får høre ofte - er at det er magisk og lærerrikt å få se sine egne blodceller og andre bestanddeler i blodet - faktisk SE med egne øyne på skjermen - levende!

I tillegg sitter jeg på mye kunnskap og erfaringer og kanskje kan jeg bistå akkurat DEG med tips og råd tilpasset DIN kropp - for at du skal oppnå noen helsegevinster som du ønsker deg.

Hvordan gjøres dette?

Du sitter med meg, enten alene eller sammen med et familiemedlem. (Hensiktsmessig at barn kommer i følge med sine voksne).
Ett stikk i fingeren er det som skal til. Dette gir meg 3-4 bloddråper, som jeg legger på et glass som skal inn under mikroskopet.
Mikroskopet er koblet til et kamera og vi sitter sammen og ser resultatet på en skjerm.
Det blir en flott oppfriskning og interessant læring om din kropp og hvordan du kan optimalisere den enda bedre.
Se mer info HER.

Tidspunkt for timer i Mosjøen

TIDSPUNKT:

Jeg er tilgjengelig for timer:

ONSDAG 30. januar mellom ca kl. 13 - 21

TORSDAG 31. januar mellom kl. 09 - 21

FREDAG 1. februar mellom kl. 09 - 21

LØRDAG 2. februar mellom 8-12


STED: MOSJØEN sentrum - adresse kommer

Noter deg mitt telefonnummer dersom du blir forsinket eller annet oppstår. Telefon 46 92 48 41.


Ta kontakt så snart du vet om du ønsker en time.


Jeg ber dere som har anledningen til å være fleksibel på tidspunkt om å varsle om dette, så vi sammen kan hjelpe flest mulig.

Ta kontakt på mail, telefon eller sms.

Forbehold dersom for få påmeldte.

Priser for blodanalyse / mikroskopering

1.gangs - analyse (for deg som ikke har gjort blodanalyse hos meg tidligere og som ønsker time alene): 1600,- Sett av ca 1 1/2 - 2 timer.


1.gangs - analyse for to som kommer sammen er 1300,-/stk.


2.gangs analyse: 1050,-

3.gangs analyse: 750,-


Når vi har avtalt en time, vil det være et DEPOSITUM på kroner 900,- som må betales inn på konto (4200.09.62885) senest i løpet av 3 dager etter at avtalen blir gjort eller via vipps til 46 92 48 41. Resterende betales enten på kort, vipps eller kontant ved oppmøte.

Depositumet refunderes ikke ved avbrutt avtale fra din side med mindre noe spesielt har skjedd.

Helhetlig helse

For å leve ditt optimale liv, er det flere forhold som vil påvirke "stenene" i din varde som utgjør ditt liv.

Den øverste og kanskje mest utsatte stenen symboliserer din kropp. For god fysisk helse, vil et bidrag være å skape balanse i de øvrige "stenene" som er mental helse, økonomi, miljø, kreativitet, seksualitet, åndelighet, arbeids-/livs-hensikt, forhold/vennskap og ditt indre lys.


Livet vil til tider påvirke din balanse ved å dytte på eller nesten ta bort en eller flere av disse "stenene". Da kan livet føles tøft, urettferdig, uforståelig, sårbart eller uten hensikt.


Vi kan alle gjenopprette balansen igjen, og i mange tilfeller har vi behov for litt hjelp fra andre for å komme i mål. Da er det fint å ha en venn, et familiemedlem, en lege, terapeut eller en utenforstående som kan bistå i å veilede oss tilbake på stien.

Ikke vær redd for å be andre om hjelp - det er hver vår tur.

Samtale / veiledning / hjelp på veien

Jeg tilbyr alltid muligheten til samtale-time når jeg er ute og reiser med mikroskopet, da det ofte har vært flere som gjerne ønsker en videre samtale dagen etter analysen for å utdype spørsmål som har dukket opp eller som føler det er godt å ha en utenforstående å lufte tanker med. Dette kan være en anledning dersom du føler det slik.


Det kan være til stor hjelp å dele sine tanker og følelser med andre, både for å få en annen persons vinkel på en utfordring og for å få lettet på trykket. Min jobb som terapeut er å bidra med et bredere perspektiv, økt innsikt og derifra se mulige løsninger. God kommunikasjon med seg selv og andre er en viktig del av det å være menneske.


60 minutter ; 1100,-

80 minutter ; 1400,-


Ønsker du å videre bistand etter disse dagene, tar jeg imot samtaler på telefon. Se mer her.

Kontakt meg om du lurer på noe

På mail: cstjern@getmail.no


På telefon eller sms: (+47) 46 92 48 41

Mer informasjon om meg og om blodanalyse mm.: www.stjernklinikken.no

Jeg yter mitt aller beste og er her for å bistå deg på din vei dit du ønsker deg.


Jeg er ikke en person som har til formål å hjelpe deg.....jeg er her for å bistå. Jeg serverer deg ikke fasit på spørsmål eller diagnostiserer, men jeg tilbyr å stille spørsmål og åpne for refleksjoner slik at du selv finner svarene for deg i deg. DU er den som sitter på løsninger for deg.

Dette er en mulighet for deg som...

 • vil ha litt BISTAND til å komme ovenpå i en utfordrende hverdag
 • ønsker VEILEDNING på tema som tapper deg for krefter
 • er klar for å ta tak i KROPPENS HELSE og implementere et nytt helsegir
 • ønsker veiledning i å LESE TEGN OG SIGNALER som du til nå ikke forstår å tyde selv
 • vil HENTE ERFARING fra ei som har jobbet med helhetlig helse i over 15 år
 • vil høre om FORSKNING PÅ HELSE som altfor mange ennå ikke har hørt om
 • ønsker tips til hva du kan gjøre for å BEDRE SYMPTOMENE som du har, eller enda bedre kanskje eliminere dem ved å forstå hvorfor de er/var tilstede
 • ser, hører eller føler noe utover det som er «vanlig», og som har spørsmål omkring dette og tema som HØY-SENSITIVITET
 • vil lære mer om og selv SE hvordan BLODETS CELLER har det (via Blodanalyse) og få tips til endringer for å hjelpe kroppen til enda bedre å hjelpe seg selv
 • har bestemt deg for å gjøre store ENDRINGER I LIVET, endelig å være deg selv og sette igang med det du egentlig er her for, men som ikke helt vet hvordan og hvor VEIEN går VIDERE.

Mikroskopering av blod

Wednesday, Jan. 30th, 12pm to Saturday, Feb. 2nd, 12pm

Mosjøen, Norway

Mosjøen, Nordland

Hvem er Cathrine

Cathrine er daglig leder og jobber som terapeut ved Stjernklinikken i Trondheim, samtidig som hun studerer helhetsmedisin i San Francisco ved Whole Health Medicine Institute.


Cathrine er utdannet Sivilingeniør fra NTH i Trondheim, Akupunktør TCM med tradisjonell kinesisk medisin, grunn- og mellomfag vestlig medisin, Soneterapeut, Mikroskopist, har ledererfaring fra flere år i forsvaret og er foredragsholder.

Som terapeut jobber hun med å skape balanse i kroppen, både fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. Hun søker å finne hvor årsaken til sykdom (ubalanse) sitter, slik at det kan gjøres endringer som varer. Hun motiverer til bevisstgjøring av tanker, ord, handlinger og valg. Som resulterer i at den enkelte ser SIN vei, SINE muligheter, og SITT potensial i et sterkere lys.


Hun tar i bruk flere behandlingsformer og reiser rundt med sitt mikroskop og holder ulike foredrag for å bidra til å spre kunnskap om alle kroppens aspekter og gjenoppvekke bevisstheten om den krafta (det lyset) vi alle besitter for å ta styring i eget liv og egen helse.

Cathrine formidler også forskning om et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i vår tid.