New roomy?

Misschien zijn wij dan wel een match!

Marloes in een paar steekwoorden

Green minded
95% veganistisch - Crea Bea - Spontaan op avontuur - Paradiso
Picknick in het park (of in de woonkamer)
Toerist in eigen stad - Open minded - Sociaal - Dieren vriend
Op ontdekkingstocht in de wereld van Tantra en spiritualiteit
Nieuwsgierig - Reislustig

Verkleedfeestjes - Bord spelletjes - Permacultuur -

Koken - Diepe gesprekken

en nog veel meer!

Wie, wat, waar, hoe bedoel je?

Dat is leuk, een paar steekwoorden... Maar wie ben ik? Wat doe ik? En waarom ik?

Aangenaam
Ik ben Marloes, 34 lentes jong en net terug van een reis uit Thailand en op zoek naar een fijne woongroep in (de omgeving van) Amsterdam of Utrecht.

Tijdens mijn reizen heb ik meerdere keren kennis mogen maken met community living en gemerkt dat die manier van samenwonen veel beter bij me past en natuurlijker voelt dan alleen in mijn "boxje' boven op een ander "boxje".

Sociaal kapitaal
Ik ben een sociaal groepsmens die van tijd tot tijd ook lekker haar eigen pan trekt. Een open minded groep mensen die op een natuurlijke en onspannen manier samen leeft zonder een te streng sociaal stramien is wat het beste bij mij past.


Ik hou van een ongedwongen sfeer waar je spontaan tot midden in de nacht aan de keuken tafel zit te fylosoferen of een verzeild raakt in een ouderwets bordspelletje. Ik ben altijd benieuwd naar de verhalen achter een persoon en nieuwsgierig wat mensen beweegt.


Wat doe jij?

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijfje waar veel tijd in gaat zitten. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op pad, kom regelmatig in Club Light om lekker op blote voeten te dansen. Andere favo plekke zijn de Ceuvel, Noorderlicht en Pllek in Noord. Verder hou ik van (vegan) koken, met een boek op de bank of de natuur in voor een wandeling. Daarnaast maak ik graag tijd voor mijn blog Soul Studio. Een blog over soul searching & conscious living.


Mocht je nog meer willen weten, feel free to ask!

Wie weet tot snel! Liefs
Marloes