Bedankt voor uw bestelling!

Binnenkort ontvangt u uw bestelling.

Wij hopen dat u er veel plezier aan zult beleven!


Middels deze flyer willen wij u bedanken voor uw bestelling bij Portecenter en hopen u in de toekomst nogmaals als bezoeker en/of klant te mogen begroeten!


Mocht u naar aanleiding van uw bestelling vragen hebben over uw bestelling of mocht uw bestelling niet geheel naar wens zijn of niet in goede orde worden ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice.


Onderaan deze pagina treft u een aantal belangrijke links behorende bij uw bestelling aan.


Klantinformatie

Onder klanteninformatie vindt u alle links die van belang zijn voor uw huidige of toekomstige bestellingen bij Portecenter. Zoals de door u gespaarde PP-punten of de vaste actiecodes waarmee u bij volgende bestellingen vele euro's kunt besparen.


Productinformatie

Voor sommige artikelen is het belangrijk dat u voor gebruik kennis neemt van onze informatiepagina betreffende het door u bestelde product. Bij verkeerd of onoordeelkundig gebruik kan namelijk mogelijk uw recht op garantie komen te vervallen! Voor welke producten dit geldt, ziet u hieronder. Neemt u overigens voor gebruik ook altijd de bij het artikel meegeleverde handleiding zorgvuldig door!


Beoordeling

Onder beoordeling vindt u links voor het delen van uw ervaring/mening over onze webshop (alle 3 mag, maar met 1 zijn wij al meer dan tevreden). Uw mening is belangrijk voor ons om onze dienstverlening verder te kunnen optimaliseren. Uiteraard zijn wij blij met al uw ervaringen, dus ook uw complimentjes ;-)


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwigheden, aanbiedingen en acties? Meldt u zich dan hier aan voor onze nieuwsbrief!


Ten slotte

Portecenter hanteert een zichttermijn (herroepingsrecht) van 14 werkdagen, vanaf de dag van aflevering. In deze termijn mag u bepalen of het artikel voldoet aan uw verwachting.


Meer informatie over onze herroepingsprocedure vindt u hier.


Nogmaals veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer!

Belangrijke klantinformatie

Belangrijke productinformatie

Links voor uw beoordeling