KOM OG SPIL KLAVER!

HOS ROSGARD LINGARDSSON, PIANIST OG KLAVER LÆRER

Hej alle!

Jeg er pianist, og uddannet på det Konglige Danske Musikkonservatorium- København. Siden 1992 er jeg fast bosat i Portugal, hvor jeg er ansat på Konservatoriet i Porto siden 1999. Jeg taler foruden dansk, svensk, portugisisk, spansk og engelsk. Mit virke er fordelt på koncert virksomhed her og i udlandet, og selvfølgelig som klaver lærer.

Lige nu kører jeg igen igang i min private ”studio” men har stadig nogle ledige pladser, og syntes det kunne være dejligt med nogle danske/skandinaviske elever.

VI ER JO ALLE FORSKELLIGE, SE LIDT AF HVAD JEG KAN TILBYDE:

Jeg tilbyder individuelle klavertimer samt for hold (søskende) jeg underviser begyndere og øvede, med et varieret udbud af stilarter lige fra blues til klassisk. Børn kan starte med klaverundervisning fra 4-5 års alderen og opefter. Hver elev får en individuel plan, som indeholder øvelses-metoder, der tager hensyn til elevens potentiale, personlighed, behov og udviklings-stadie. Jeg syntes de bedste resultat opnås hvis man har sjovt, derfor er det vigtigt at man har et instrument eller har adgang til et, og kan forberede sig der hjemme. Lidt øvning hver dag er langt bedre end meget øvning på kun enkelte dage om ugen.

Jeg laver work-shop (lørdage) særligt henrettet på elever som ønsker at lave optagelsesprøve til Konservatoriet.

Rosgard Lingardsson plays Jean Coulthard Three Aegean Sketches

MAN BLIVER KLOGERE AF AT SPILLE KLAVER!

The Benefits of Music Education -Riff Academy Homeschool Music Curriculum

ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

1. Kan alle lære sig at spille?

Alle kan med lidt tid og lyst lære en grund teknik, lidt teori og node læsning for at spille enklere klaver stykker. Hvis man har lyst at blive en ny Horowitz skal man komme igang så tidligt som muligt, og gerne have talent!


2. Er jeg ikke for gammel?

Hvis du har lysten og kan øve dej lidt kan du sagtens. Den ældste klaver elev jeg haft var 85 og hyggede sig meget med sit klaver.


3. Er jeg nødt til at overvære min søn/datters klaver time?

Du må gerne, men det er ikke noget krav. Derimod forventer jeg at du følger med i dit barns process. Det er vigtigt for barn at mærke støtte og ros derhjemme.


4. Er det ikke dyrt at gå til klaver undervisning??

Alt er jo relativt, men mit aftale med dig er at mit pris ikke ligger over gennemsnittet.


5. Mine børn/jeg har hele ugen "booket" med andre aktiviteter...

Jeg underviser osse i "week-end" for dem der kan.


6. Det lyder godt, men jeg har hverken tid eller tålmodighed at øve hver dag...

Måske ville en "work shop" 2 gange/måneden være den oplagte løsning for dig!

Tag den med ro og få en snak, ring mig!

"Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy." Ludwig van Beethoven.


“When arts education takes the place in our society that it deserves, we will have much less delinquency and violence, and much more motivation towards noble achievement. My struggle is for a society in which art is not just an aesthetic dimension of life. It is a primary instrument for the development of people and societies.” Jose Antonio Abreu