Evolutia spirituala

Prezentare cu donatie libera despre nivele de constienta

O prezentare despre cercul vietii si nivelele de constienta prin care putem trece in cursul ei, cu cheile pe care e bine sa stim, ca sa putem face pasul la nivelul urmator

In cursul vietii trecem prin mai multe nivele de constienta si in fiecare dintre ele percepem viata intr-o alta perspectiva tot mai larga, deschisa, intelegand tot mai bine mechanismele vietii si felul in care viata ne conduce pe drumul lui.

O sa va prezint un model foarte simplu despre sapte nivele de constienta, in care veti regasii parcursul vietii voastre in toate aspectele ei.

Din cauza experientelor traumatice din perioada interuterina, copilarie sau adolescenta, in unele aspecte ale vietii, energia noastra vitala ramane blocata la acele nivele de perceptie ale Vietii. Acest blocaj inseamna ca din cauza traumei ne identificam complet cu acea perspectiva, de exemplu a copilului care este neputincios, aflandu-se in postura de victima, neobservand aceasta atitudine copilareasca, desi avem varsta fizica a adultului.

O sa prezint caracteristicile esentiale ale fiecarui nivel si modalitatile prin care puteti sa faceti pasul la treapta urmatoare. Cunoscand unde suntem blocati in anumite aspecte ale vietii si avand cheile cu care puteti sa iesiti din "cercul vicios", veti putea face pasi importanti in vietile voastre.

Metoda profund vindecatoare a constelatiilor Life Integration Process sunt bazate pe aceste nivele de constienta. Detalii: https://www.smore.com/214qd-imbratisarea-vietii

La prezentare veti primi informatii despre cand si cum puteti participa la un proces de constelatii Life Integration Process.


Gazda voastra Zsombor Vagacs Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.

Acum foloseste exercitiile, tehnicile invatate si cele noi in sesiuni de consiliere iar cu ajutorul workshopurilor si taberelor indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Informatii suplimentare despre Zsombor Vagacs Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Cand ?
Vineri 17 septembrie ora 19.00-21.00

Unde ?

Brasov- Ceainaria Etcaetera Str. Latina nr.15


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau telefon 0757-491520.

Prezentarea este pe baza de donatie libera, fiecare cat poate si cat simte.


Va astept cu drag !

Zsombor

Big image