POSAO ZA SVAKOGA

ZA SVAKOG KOME JE POTREBAN DODATNI NOVCANI MESECNI PRIHOD!

SVAKO MOZE POKUSATI, ALI SAMO UPORNI OPSTAJU I ISPUNE SVOJE CILJEVE OVDE! i AKO NIJE TESKO, CINJENICA NIJE DA SE NEMA POSLA,POSLA IMA,ALI MALO KO ZAISTA ZELI DA RADI!
POSAO! ZABAVA! ZARADA!

Pre nego sto pročtate dalje, pročitaj te i OVO!SFIMg je skraćenica od Strong Future Internacional Marketing Group. To je jedna od najvećih marketinških online kompanija u svetu, koja već 17.god isplaćuje redovno svoje saradnike svakog 10-tog u mesecu ( Isplata preko- Payoneer Master Card).


Za ovaj posao potrebne su osobe koje su uporne, ambiciozne, komunikativne, maštovite. Osobe koje imaju svoje ciljeve i gaze preko svega da ih dostignu. Osobe koje znaju da se sve može kad se hoce.


Mi nudimo posao, a vi sami oblikujete svoj biznis na način koji vama odgovara. Imate svoju slobodu. Sami ste gospodari svog radnog vremena i svega što radite.


Besplatno dobijate sve, počev od registracije, obuke i podrške 24h/7, od strane najuspešnijih stručnjaka sa prostora Ex Yugoslavije. Vi odlučujete za kojih od 5 načina zarade ćete se opredeliti. Zarada zavisi isključivo samo od vas i vaše sposobnosti i upornosti, a verujte može biti veoma zavidna u odnosu na današnje plate.


Posao je pošten i siguran za sve one kojima je potreban i nema rizika niti obaveza. Sistem je prilagodljiv svima, čak i onima sa minimalnim poznavanjem interneta i rada na računaru. Ono što ne znate, naučićete. Nije potrebno znanje stranog jezika, ali će vam bar osnovno znanje engleskog, dobro doći. Nisu vam potrebne diplome i preporuke. Niko vas neće pitati ko ste, odakle ste i koliko imate godina. Važno je da ste punoletni i voljni da radite.


Probajte, ne košta vas ništa. Ako se ne pronađete u ovoj vrsti posla, uvek možete odustati.

Ja volim izazov, zato sam se i uključila u ovaj posao. Razmišljala sam o tome, da nemam šta da izgubim. Ali ni sama nisam verovala dok nisam dobila prvu zaradu!Odluka je na vama prihvatite ili ostavite.
Poželjna je registracija g-mail adresom.

Nakon registracije dobićete e-mail sa uputima kako da startujete,
NAJBITNIJE ŚTA MORATE ZNATI, ODMAH POSLE REGISTRACIJE, VI POĆINJETE ZARADJVATI ,JER IZ SAMOG STARTA MORATE ODRADITI ODREDJENE ZADATKE. SVE JE VEOMA JEDNOSTAVNO I LAKO. ALI, SAM SAJT,NA PRVI POGLED BICE VAM NEPOZNAT TEREN,GDE NEĆETE ZNATI ŚTA TREBATE URADITI I KAKO. ZBOG TOGA, POTREBNO JE DA ME KONTAKTIRATE, DA BIH VAS UVELA KORAK PO KORAK U SUŚTINU POSLA I KAKO BIH VAS SVEMU NAUĆILA. BEZ KONTAKT, REGISTRACIJA VAM NECE DONETI ZARADU, ZA TO POŚALIJ TE MI ZAHTEV ZA PRIJATELJSVO NA FACEBOOK. OVDE SE NALAZI MOJA FACEBOOK ADRESA.

WWW.facebook.com/carmen.bulau