Ecoheat S Anmeldelser og meninger

Hvad kan ventilatorvarmeren virkelig gøre? Her er testen.

Om vinteren er det for koldt, om sommeren for varmt. Opvarmningen er ikke altid den bedste løsning, fordi det medfører høje omkostninger og heller ikke altid behøver at varme hele lejligheden. I nogle tilfælde er et værelse nok. Det samme gælder for arbejdet. Her har man ikke nødvendigvis altid indflydelse på temperaturerne i den aktuelle opvarmning, fordi arbejdsgiveren ofte foregiver, hvor varm det skal være i værelserne. Det er dog meget let at finde et alternativ til dette. Og i form af en blæservarmer. Dette trækker ikke så meget elektricitet og varmer også rummet op. Medmindre det er en enhed af kvalitet. Ecoheat S er en sådan model, der ikke kun holder varmen om vinteren, men også udsender kold luft om sommeren. Vi har beskrevet det detaljeret nedenfor.

Hvad er Ecoheat S?

Denne enhed er en ventilatorvarmer, der har tre funktioner. Det kan varme et rum op med både høj og medium varme og udsende en naturlig vind på 10 watt strøm. Men han er mere behagelig end en fan. Det er således et produkt, du gerne vil sætte op i stuen, og som giver dig den nødvendige varme, du har brug for. Det er energieffektivt, ser godt ud og er af sikkerheds skyld udstyret med en mekanisme, der sikrer, at enheden slukkes, når den til sidst skal vælte.

Hvorfor har jeg brug for denne ventilatorvarmer?

Især om vinteren står det: opvarmning! Dette er dog meget dyrt over tid. Ikke sjældent, om foråret efter opvarmningssæsonen, flagrer regninger ind i huset, som er flere måneders leje høj. For at undgå dette tager mange mennesker på en ventilatorvarmer, hvilket varmer dem. De fleste enheder er dog temmelig effekt guzzlers. Omkostningerne skifter fra gas til elektricitet, hvilket i sidste ende ikke giver mening. Enheden, der præsenteres her, er velegnet til alle lokaler og til brugere i alle aldre. Især seniorer fryser let og som lidt varmere, hvilket gøres hurtigt med blæservarmeren. Kvinder fryser hurtigere end mænd, så det er et godt alternativ for dem at bruge.

Ecoheat S-vurdering og anbefaling

Vi har engang prøvet enheden grundigt og kan bekræfte, at det ser ud til at have en meget høj kvalitet. Det er detaljeret behandlet og ser godt ud. Det er pænt designet, hvorfor du kan lide det i stuen, der er oprettet. Efter opsætningen fulgte bulstesten. Der er tre knapper integreret i enheden, der giver dig mulighed for at vælge, hvor stærk varmen skal være. Den varme vind er mere i den varmere sæson, efterfulgt af en let varme. Den tredje knap sørger for, at en bliver opvarmet korrekt og derfor er meget varmere. Et rum på ca. 16 kvadratmeter blev opvarmet på ca. 30 minutter, så vi måtte sænke temperaturen igen. Det var virkelig hurtigt. Varmen er behagelig, og derfor synes vi, at enheden efterlader et godt indtryk.

Ecoheat S Tekniske fakta

Opvarmningsventilatoren fungerer med tre varmeniveauer, der klassificeres som følger:


  • Højt varmeniveau (1200 watt)
  • Lavt varmeniveau (512 watt)
  • Naturlig vind (10 watt)


Derudover kan du stadig regulere temperaturen selv ved at tage +/- indstillingen. LED-displayet viser derefter, hvilken temperatur der hersker i miljøet. Radiatoren er sikker, fordi den har en vippebeskyttelse og er udstyret med en brandbestandig konstruktion. For at forhindre, at varmen bliver for stærk, er en overophedningsbeskyttelse også integreret. Betjeningen er let, så selv folk, der ikke er teknisk kyndige, har det let.

Ecoheat S-test

Enhedens kvalitet taler for sig selv. Den er meget robust takket være overophedningsbeskyttelsen og det ildfaste gitter, det er indkapslet i, og giver alle de fordele, man kunne forvente af en blæservarmer. Det faktum, at det er designet så kompakt, kan det også nemt tage med dig på arbejde og er således en enhed, som du gerne vil bruge til flere formål.

Big picture

Ecoheat S meninger og oplevelser

Under vores forskning kom vi også på anmeldelser fra andre brugere. De fleste af dem er meget tilfredse med produktet og vil købe det igen og igen. Nogle bruger endda det hele året, fordi det bruger meget mindre elektricitet end almindelig opvarmning, eller rettere en ventilatorvarmer. Omkostningerne er minimale og underskrider de regelmæssige opvarmningsomkostninger. Vi kunne ikke finde nogen negative meninger. Generelt var brugerne meget tilfredse med funktionen og ydeevnen og kunne lide at bruge produktet.

Yderligere kundeoplevelser kan findes via dette link! *

Hvor kan jeg bestille Ecoheat S?

Bestillingen foretages let på producentens tilbudswebsted. Fordelen med dette er, at du ikke kun kan være sikker på, at du får originalen, men også et par få formater, der resulterer i en rabat. Producenten sælger også sit udstyr i flere mængder, idet prisen pr. Kopi nedsættes. Dette er især nyttigt, hvis du beslutter at bruge flere enheder, fordi du har brug for dem til arbejde og hjem. Der er intet i vejen, hvis du betjener flere enheder af denne art derhjemme. Muligheden er også givet, at du tager den på ferie, hvis det skulle være for køligt eller varmt der. Bestillingen foretages blot ved hjælp af hjemmesiden. Leveringen kommer derefter et par dage senere med posten til hoveddøren. Som betalingsmetoder bruger udbyderen hæderlige og risikofri varianter, så der arrangeres en sikker ordre.

Hvem er udbyderen af ​​produktet?

Virksomheden, der fremstiller Ecoheat S, kaldes Novads OU, den fulde adresse er som følger:


Novads OU

Narva mnt 7, 5. sal

Tallinn, Estland, 10117


Startside: https://hyperstech.com/ *


En e-mail-adresse er også tilgængelig for alle spørgsmål: support@hyperstech.com. Internationalt tilbydes også en telefonhotline: +44 20 3808 9234. Hvis der opstår problemer med enheden, kan man bruge disse oplysninger til at koordinere med virksomheden.

Big picture