O is 4

Bedrijfs analyse - Kinga Dlugosz - MM1C

Wat wij doen

Wij geloven in ‘eerst denken, dan doen’. In onze werkwijze staan transparantie en flexibiliteit voorop. Wij werken graag als een team, niet alleen met elkaar, maar zeker ook met onze opdrachtgevers. Gezamenlijk zetten wij graag evenementen neer die staan voor succes, met net dat beetje meer kleur en elan.

Verrassend doordacht, bijzonder compleet

Succesvol evenementen, geen toeval!

Op basis van onze knowhow en praktijkervaring hebben wij een effectieve modelmatige aanpak ontwikkeld voor de strategie- en conceptontwikkeling van evenementen.


Het O is 4-effectiviteitsmodel is geen wetenschappelijke formule, maar onze manier van logisch nadenken: eerst analyseren om daarna doelgericht te creëren. De vier O's in ons werkmodel vertegenwoordigen alle interne en externe factoren, die direct van invloed zijn op de inhoud en richting van het evenement.De onderlinge relatie van deze componenten bepaalt de keuze en richting van het type evenement.

USP

Evenementenbureau O is 4 creating effective events bedenkt en realiseert bijzondere evenementen waarmee u contact maakt met uw doelgroep. Van eenmalige evenementen tot en met jaarprogramma's.


Met een strategisch plan en meetbare resultaten is elk O is 4 evenement een sterke schakel in uw marketing communicatiestrategie.


De kwaliteit van onze mensen staat garant voor een juiste sfeer en perfecte uitvoering van elk evenement. Zij geven door hun flexibele en professionele werkwijze kleur en inhoud aan al onze diensten.


Met een uitgebreid netwerk van vakspecialisten verzorgen zij in overleg met u elk mogelijk evenement, geheel in lijn met uw organisatie, doelstelling en uw doelgroep.

Netwerkorganisatie

O is 4 is een samenwerking aangegaan met de organisaties Buro88, MCS en Agilis.


Aangezien wij als bureau niet alle disciplines in huis hebben werken wij graag met vaste partners samen om onze opdrachtgevers optimale service te kunnen bieden.


Buro88 is een marketing- en verkoopbureau.

MCS is een full service PR-bureau.

Agilis helpt bij het professionaliseren van het afhandelen van klantcontacten.

Samenwerking met partners


Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers een weloverwogen afgestemd totaalpakket. Dit doen wij echter niet alleen. Door jarenlange ervaring met diverse partners en leveranciers weten wij precies wie wij voor u kunnen inzetten om dit totaalpakket zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.


Ons netwerk bestaat uit betrouwbare, professionele partners; partners die ons bijstaan om uw evenement tot het allerhoogste niveau te tillen.

Partners van O is 4

Artiestenbureau BlueLuna

Art Initiatives

Art Moves

Crossmarkpictures

De Boer tenten

Drukkerij De Beste

Duo MiEr

Epiqurus

EventAssist

Faircom

Frank van Driel Photography

Goestring

Grand Catering

Heuvelman Sound & Vision

Howard Krol

Inspired Emea

IT Reclame Adviesbureau

Karin de Lange

Kees Jansen Theatre Productions

Kronenburg promotie & begeleiding

Maison van den Boer

Marc van Laere Productions

Mc Air tentverhuur

Meneer de Leeuw

Monsterscore

More Balls Than Most

Move The concept Workers

Novella

Oogenlust

Paleis Soestdijk

Photonic

Pin Promotions

Ritense Interactive

RV Security

Servé Verhuurservice

Smile licht en geluid

Speakers Academy

Surprise Acts

Tentworx

The Agency

Vineyard Catering

Creating effective events

Opdrachtgevers van O is 4

All Options

Amsterdam Partners

Arkin

Athlon Car Lease

Athlon Holding

Bank of Scotland

Blue Sky Group

Bluewater Energy Services

Boer en Croon

Bollywood

Bouwfonds

BVA/VEA

Center Parcs

Danone Nederland

DAS Rechtsbijstand

DHL

Durea

Duvel Moortgat Frankrijk

Eiffel

Amsterdam Light Festival

Afgelopen winter werdt een Amsterdams sprookje gecreëerd, waar alles draaide om licht en water. Tijdens de 3e editie van Het Amsterdam Light Festival vormt de stad wederom anderhalve maand lang het decor voor een groots lichtfestival, met tientallen eigentijdse lichtsculpturen van toonaangevende kunstenaars, schitterend aangelichte historische panden, bruggen en boten en verrassende lichtprojecties op gebouwen.

Van december t/m januari 2015 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. De hoofdelementen van het festival zijn de Water Colors, de Illuminade en de Christmas Canal Parade. Ook de partners van het Amsterdam Light Festival organiseren een veelheid aan programma’s om in de wintermaanden van lichtkunst te genieten.


O is 4 is de trotste sponsor en producent van het Amsterdam Light Festival.

Verchillende evenementen

Relatie-evenement


Een relatie-evenement kunt u inzetten als onderdeel van uw externe communicatietraject. Hiermee haalt u op persoonlijke wijze de banden aan met uw bestaande relaties.


Met de inzet van het evenement wilt u zichzelf of uw product presenteren op een manier die aansluit bij uw organisatie en doelstelling. O is 4 begeleidt u graag in dit traject en zorgt met haar jarenlange ervaring op dit gebied dat uw relaties zich op een gepaste manier aangesproken voelen.Opening


De opening van een nieuw pand of een nieuwe bedrijfstak moet op gepaste wijze gevierd worden.


Deze opening kan als moment dienen om de banden met uw relaties aan te halen of als middel ingezet worden om een nieuwe doelgroep te attenderen op uw diensten of producten. Ook zijn dit vaak de momenten om publiciteit te genereren voor uw bedrijf.Personeelsevenement


Een personeelsevenement kan een middel zijn om uw personeel te bedanken voor hun inzet. De inzet hiervan kan als onderdeel van een intern strategisch communicatieplan

dienen maar kan ook als losstaand evenement georganiseerd worden.


Iedere variant van een personeelsevenement vraagt om een aangepast concept en uitvoering hiervan. Sinds haar oprichting organiseerde O is 4 vele personeelsevenementen en heeft hiermee alle nodige kennis opgedaan om een passend evenement voor u te organiseren.Lustrum evenement


Ieder lustrum evenement verdient de aandacht. Een lustrum kunt u vieren om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet maar ook om uw relaties te bedanken voor de samenwerking of om hen nogmaals te attenderen op uw diensten en/of producten.


Vaak is een lustrum evenement ook aanleiding voor de introductie van bijvoorbeeld een nieuwe campagne, product, website, brochure, etc.


O is 4 heeft al vele lustrumactiviteiten mogen verzorgen en denkt dan ook graag met u mee bij de invulling van het lustrumjaar.Publieksevenement


Ieder evenement is uniek. Om een grootschalig publieksevenement tot een succes te maken moeten alle stappen en onderdelen in het traject nauwkeurig op elkaar worden afgestemd.


U kunt ervoor kiezen een publieksevenement in te zetten wanneer u bijvoorbeeld een grote groep mensen wilt bereiken om uw boodschap over te brengen. O is 4 helpt u graag om uw doelstelling te bereiken.


Door de combinatie van aanwezige expertise en het gebruik van het O is 4 model maakt O is 4 uw publieksevenement, samen met u, graag tot een groot succes.Intern communicatie evenement


O is 4 heeft reeds meerdere evenementen georganiseerd waar de doelstelling voornamelijk was gebaseerd op inhoudelijke aspecten.


Bijvoorbeeld :“Creëer begrip voor ons nieuwe beleid”; “Zorg door interactie voor draagkracht voor onze nieuwe strategie” of “Leg door het evenement uit wat onze nieuwe doelstellingen zijn”.


O is 4 denkt mee over de vertaalslag van de boodschap.Overige evenementen


Niets is ons te gek en we draaien nergens onze handen voor om.

O is 4 begeleidt u graag bij de organisatie van uw;


Productpresentatie

Arbeidscommunicatie

Kick-off

Retail event

Brainstormsessie

Internationale incentives

Persbijeenkomst

Congres

Seminar

Open dag