deratizare restaurant

deratizarerestaurant1

Apeleaza la deratizare restaurant

Este bine cunoscut faptul ca rozatoarele joaca un rol important in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea prevenind transmisia acestor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestoara la un nivel numeric redus, printr-un complex de masuri aplicate permanent. In acest scop se utilizeaza momeli toxice pe suport de cereale alimente sau cerate (rezistente la umezeala si la frig).Deratizarea are un rol foarte important, intrucat rozatoarele constituie un mare pericol de transmitere a unor boli si pierderi economice. De aceea, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic ( in general o data la 3 luni), in scopul impiedicarii refacerii rapide a populatiei de daunatori.

Firma de dezinsectie sector 1

Deratizare. In limba engleza, rat inseamna sobolan. Originea cuvantului rat nu este cunoscuta, dar specialistii spun ca este posibil sa provina din limba germana ratte. Oricum, putem deduce fara alte explicatii ce inseamna deratizarea. Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Principalele rozatoare din Romania sunt popandaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa. Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Anual rozatoarele provoaca daune semnificative, atat fizice cat si materiale, miilor de proprietati si depozite alimentare. Pe langa faptul ca rozatoarele provoaca aceste daune, ele pot raspandi diverse boli care prezinta un risc grav pentru sanatatea publica. Transmiterea bolilor de la razatoare la om se poate face prin doua metode: direct si indirect. Rozatoarele traiesc in colonii familiale extinse si sunt capabile de o reproducere foarte rapida. Ele se hranesc de obicei, pe timp de noapte si consuma pana la 10% din greutatea corpului lor zi de zi. Rozatoarele pot fi vazute hranindu-se si in timpul zilei. Boala Weils este o boala ce poate fi intalnita la sobolani chiar dupa nastere. Bacteriile care cauzeaza aceasta boala traiesc in rinichii sobolanului si sunt transferate in urina ce este apoi elimitata. Bacteriile din urina ajung apoi in noua gazda prin inghitirea de apa infectata sau prin rani deschise.

Caut firme pentru dezinsectie capuse

Parazitii sunt insecte foarte mici, ce se hranesc in special cu sangele omului sau al animalelor acestuia. Printre cei mai cunoscuti paraziti se numara puricii, paduchii, capusele si plosnitele. Aceste insecte au un alt ritm de dezvoltare si de reproducere si un sistem imunitar mult mai dezvoltat decat al celorlalte insecte.Nu uitati: este mai usor sa previi decat sa combati! Parazitii pot cauza probleme de sanatate grave sau chiar fatale in unele cazuri. Igiena animalelor de companie pe care le aveti in gospodarie trebuie respectata cu strictete, iar controalele periodice la un cabinet veterinar va pot scuti de o gramada de probleme de sanatate sau financiare. In cazul in care aveti totusi probleme cu parazitii, iar gradul de infestare este peste mediu, nu ezitati sa apelati la profesionisti. Problema parazitilor nu este una care trebuie tratata usor sau cu indiferenta, intrucat sanatatea dvs. sau a familiei poate fi pusa in pericol.

Informatii despre dezinsectie Bucuresti

Dezinfectia este actiunea de igienizare ce urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii si combaterii infectiilor si bolilor transmisibile, atat la om, cat si la animale. In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali, in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.

Curatire si deratizare subsoluri Bucuresti

Operatiunea de dezinsectie tantari consta in eliminarea insectelor daunatoare omului, din locuinte, spatii comerciale, culturi agricole, prin diferite metode. Dezinsectia previne si combate transmiterea bolilor de catre insecte si acarieni. Dezinsectia poate fi de prevenire (prolifica) si are ca scop prevenirea aparitiei insectelor zburatoare si taratoare si dezinsectie de eliminare (curativa), unde deja exista infestarea si se executa lucrari repetate de eradicare a problemei. Dezinsectia poate fi ecologica, care consta in amplasarea unor capcane cu adeziv, pe care insectele raman lipite si chimica care consta in aplicarea de insecticide pentru combaterea larvelor si insectelor adulte. Prin dezinfectare (dezinfectie) se efectueaza procesul de inlaturare de pe o suprafata sau obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor vegetale si animale prin intermediul substantelor. Dezinfectia se face cu ajutorul unei pompe sub presiune sau cu ajutorul unui neburizator.

Tag: dezinsectie deratizare Bucuresti deratizare Bucuresti deratizare sector 1