Lock Out

Lockouten er gået for langt

Vi har fået nok

Nu må der gerne snart ske noget. Denne konflikt har varede i to uger og det er ikke alle der har mulighed for at blive passet og det går ud over forældrene og deres arbejde. Det er ikke retfærdigt. 9. klasserne skal snart til afgangs prøver og der er ingen til at forberede dem, det er ikke fair. Det der med at man ikke ved hvornår man kan komme i skole igen og hvordan det vil komme til at se ud med vores skolegang er ikke særlig rart.

Det irritere mig

Det piner mig ikke at vide hvornår jeg kan komme i skole igen og hvordan min hverdag kommer til at se ud. Det er træls ikke at vide, at jeg har tid den dag til at lave aftaler eller at den dag har jeg fri kl., så der kunne vi lave noget.. Det at det kan komme til at gå ud over vores fritid og fritids job med en helddags skole er heller ikke noget jeg er alt for meget for. Vi for svært ved at passe vores fritids aktiviteter og vores venner uden for skolen.

Vi vil gerne have vores lærere tilbage

Det er synd for vores lærere som ikke kan undervise os på grund af at KL mener at de har fore meget forberedelse s tid til vores undervisning. Det kræver forberedelse til gode undervisnings timer og sådan er det. Man skal have orden over det hele, udstyr, opdeling af tid til hver ting i timen, så man ikke sidder og laver det samme hele tiden, det bliver koncentrationen ikke bedre af og derfor synes jeg at det skal forblive som det er, fordi at det er nogle gode undervisnings timer vi får og det er på grund af at lærerne har forberedt sig.