Demonstraties Mediumschap 2016

Mediumschool Amsterdam 'HemelsWijs'

Hallo lieve mensen,

Bijna elke maand wordt er bij HemelsWijs een demonstratie Mediumschap gegeven. Deze avonden zijn er voor iedereen die interesse heeft in mediumschap & spiritualiteit. Hierbij de agenda van 2016. Hier op de website van HemelsWijs vind je een uitleg wat een demonstratie mediumschap inhoudt voor het geval het helemaal nieuw voor je is.


Er zijn twee soorten demonstraties bij HemelsWijs: Openbaar & Besloten.
Openbaar = Bij deze demonstraties kunnen zoveel mensen een plaats reserveren als dat er zitplaatsen in de zaal zijn (ongv. 50). Verschillende disciplines (1 per avond) zoals: Spirit Art, Waterlezen, Zandlezen, Foto's van overledenen etc. zullen dan gedemonstreerd worden. Maar ook kan het zijn dat er twee of meer mediums die avond gaan werken. Welke mediums dat zijn is hieronder in de agenda te lezen.Vanwege het aantal gasten kan het zijn dat je tijdens één van deze demonstraties geen reading of contact ontvangt. Toch ben je verzekerd van een bijzondere avond!
Besloten = Bij deze demonstraties (op de website aangegeven met een *sterretje) is het aantal plaatsen beperkt dat gereserveerd kan worden. Tijdens avonden werkt medium Anoeska Coopman alleen en is iedere gast verzekerd van een contact/reading!


De demonstraties beginnen om 20:00 en eindigen ongeveer rond 21:30.
Vanaf 19:30 kun je naar binnen en uiteraard staan de koffie & thee (gratis) dan klaar.

De entree is €15,= p.p. (geen pin aanwezig)
Bij studenten demonstraties is de toegang gratis!


Voel je welkom om bij HemelsWijs een demonstratie Mediumschap bij te wonen!
Wel moet je je plek van te voren reserveren zowel voor de openbare als de besloten demonstraties. Dat kun je doen via de website www.hemelswijs.nl of via dit formulier.


Hartelijke groet en met alle plezier tot ziens bij HemelsWijs!

Mediumschool Amsterdam 'HemelsWijs'
Rhôneweg 54 1043AH
AMSTERDAM


(wijzigingen voorbehouden)

AGENDA

ZATERDAG 30 JANUARI: Studenten Demonstratie

Openbaar.
Mediumschap is een talent van nature. Toch net zoals bij elk ander talent kun je het perfectioneren door bij te leren, trainen en oefenen. Het gezegde "Oefening baart kunst" is hier toepasselijk. Voordat de mediums daadwerkelijk klaar zijn om voor een zaal te werken is het van belang dat zijn zoveel mogelijk ervaring opdoen. Een studenten demonstratie is zo'n avond waar zij die mogelijkheid hebben. Zij hebben jou nodig als publiek. Maar het zijn geen beginners dus je kunt een fijne avond verwachten met mooie contacten vanuit de Spirituele Wereld!
De toegang is gratis, wel graag reserveren als je van plan bent om te komen kijken!
Big image

DONDERDAG 4 FEBRUARI: Anoeska Coopman (vol)

Besloten.
Een demonstratie Mediumschap bij HemelsWijs gegeven door Anoeska Coopman. Hartverwarmende contacten en boodschappen vanuit de Spirituele Wereld. Wil je daar bij zijn? Reserveer dan tijdig want vol = vol!

Anoeska geeft demonstraties sinds 2003 en is tevens docent Mediumschap en oprichtster van Mediumschool Amsterdam 'HemelsWijs'.

Klik hier om te reserveren.

Big image

DONDERDAG 17 MAART: Brenda Savijn & Anoeska Coopman

Openbaar.
Demonstratie Mediumschap bij HemelsWijs.
Tijdens deze avond zullen Brenda & Anoeska om beurten contact maken met dierbaren van het publiek vanuit de Spirtuele Wereld (overledenen). Brenda is een medium dat leeft en werkt vanuit haar hart en weet dan ook vele harten te raken.

Klik hier om te reserveren.

Big image

ZATERDAG 9 APRIL: Studenten demonstratie Mediumschap

Openbaar.

Een aantal mediums (studenten -geen beginners!) zullen deze avond voor de zaal werken en mooie contacten maken. Zij hebben jou nodig als publiek en uiteraard ontvangt HemelsWijs je met open armen. Koffie, thee en lekkers staan voor je klaar. Een mooie besteding voor de zaterdagavond! De entree is gratis, wel graag reserveren!

Klik hier om te reserveren.

Big image

DONDERDAG 2 JUNI & DONDERDAG 14 JULI: Anoeska Coopman

2 JUNI: Nog 6 plaatsen beschikbaar (op 3-2-'16)
14 JULI: Nog 7 plaatsen beschikbaar (op 3-2-'16)

Besloten demonstraties Mediumschap bij HemelsWijs gegeven door Anoeska Coopman. Hartverwarmende contacten en boodschappen vanuit de Spirituele Wereld. Wil je daar bij zijn? Reserveer dan tijdig want vol = vol!


Anoeska geeft demonstraties sinds 2003 en is tevens docent Mediumschap en oprichtster van Mediumschool Amsterdam 'HemelsWijs'.

Klik hier om te reserveren.

Big image

DONDERDAG 15 SEPTEMBER: "Foto's van overledenen" - Anoeska Coopman

Openbaar.
Hoe vaak kijk je naar een foto van een dierbare overledene en zou je zo graag nog wat van diegene willen horen? Deze avond nodigen we al deze mensen uit om één voor één contact te maken via Anoeska. Elke gast mag 1 foto van zijn/haar dierbare overledene meenemen.
Als de foto in een lijstje zit is dat geen probleem. Gelieve geen foto's op een telefoon!

Klik hier om te reserveren.

Big image

DONDERDAG 13 OKTOBER: José Gosschalk & Anoeska Coopman

Openbaar.
Tijdens deze avond bij HemelsWijs zullen José & Anoeska om beurten contact maken met dierbaren van het publiek vanuit de Spirtuele Wereld (overledenen). Twee mediums aan het werk zien die hun leven wijden aan het mediumschap. Alles om een stem te kunnen zijn voor de mensen uit de Spirituele Wereld. José is 'n geweldig medium om aan het werk te zien een vakvrouw die haar sporen dik verdiend heeft! Een avond waar vele naar uit zullen kijken!

Klik hier om te reserveren.

Big image

DONDERDAG 10 NOVEMBER: Demonstratie Mediumschap & Spirit Art

Openbaar.

Een bijzondere avond waar een nauwe samenwerking zal plaatsvinden tussen de Spirituele Wereld, Brenda Savijn en Anoeska Coopman. Anoeska en Brenda zullen tegelijkertijd contact maken met uw dierbaren in de Spirituele Wereld (overledenen). Anoeska zal dit doen op manier zoals het publiek het van haar gewend is; liefdevol, integer en met bewijzen van bestaan. Brenda zal op datzelfde moment potlood en papier oppakken en via haar mediumschap prachtige portretten van deze mensen tekenen!

Klik hier om te reserveren.

Big image

DONDERDAG 22 DECEMBER: Een HemelsWijze Kerstavond. Opbrengst gaat naar stichting "Het Vergeten Kind"!

Openbaar.
Kerst, de tijd dat we onze dierbare in de Spirituele Wereld vaak het sterkst missen..
Deze avond zal geheel in het teken van hen en de kerstgedachte staan. Er zal de mogelijkheid zijn om een kaarsje aan te steken voor onze dierbaren. Een medley aan mediums gaan voor u werken. En er zal een lotterij gehouden worden met prachtige prijzen. Na afloop is er de gelegenheid om met z'n alle onder het genot van een hapje en een drankje deze HemelsWijze kerstavond af te sluiten.


De opbrengst van deze avond zal naar de stichting "Het Vergeten Kind" gaan! Vergeet ze niet! U komst is dus een groots gebaar! Je kan voor deze avond al reserveren!
Entree €15,= p.p maar meer mag natuurlijk ook!! ;)
Klik hier om te reserveren.

Big image
Kleine Strijder

Locatie Mediumschool Amsterdam 'HemelsWijs'

Adres:
Rhôneweg 54 1043 AH
AMSTERDAM
Het is makkelijk én gratis parkeren bij HemelsWijs!
Station Sloterdijk is op 500m afstand.