Accesarea energiilor feminine

pe linia materna a stramosilor- Calatorie interioara

Big image

O cantitate mare de energie feminina este blocata din cauza legaturilor noastre neechilibrate cu mama, bunica si tot lantul matern al strabunilor nostri.

Ca sa avem acces la aceste energii valoroase trebuie sa simtim iubire, recunostinta si apreciere pentru strabunele noastre. In realitatea vietii cotidiene noi avem multe blocaje karmice in interactiunile noastre cu mama sau bunica. Ele vin din fricile, atasamentele, conditionarile sau credintele noastre. Aceste blocaje ne diminueaza conexiunea cu Mama Pamant.

O sa intelegeti ce inseamna feminitate si energii feminine experimentand aceste calitati in corpul vostru, fiinta voastra.
Aceasta calatorie interioara ne ajuta sa vedem calitatile divine ale strabunelor noastre si sa putem aprecia iubirea, compasiunea si intelepciunea lor. Numai in acest fel putem accesa energiile feminine blocate in aceste legaturi karmice foarte profunde.
Cu ajutorul tobei samanice vom calatorii in alte dimensiuni al Existentei, avand acces la programele din subconstientul nostru, transformandu-le inspre binele nostru suprem.
Atentie ! Acest eveniment se adreseaza in egala masura si barbatilor. Si ei au partea feminina a Fiintei lor care trebuie accesata si echilibrata.

Gazda voastra Zsombor Keresztes- Soimul este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.
Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Interviu cu Zsombor Keresztes la Stii TV
https://www.facebook.com/video.php?v=775900882446916&pnref=story
Practici personale (se pot face inscrieri dupa workshop):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale


Cand ?
Miercuri 23 septembrie ora 20.00- 22.00


Unde ?

str Dorului nr 10 J Serbanesti Bacau


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520 sau pe Sorana Ota, la telefon 0753650340

Contributia voastra este de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor