Oled het begin van de toekomst.

Oled wat houdt het in?

revolutie

Een man zei mij een keer dat je niks kan doen om een revolutie tegen te gaan maar ervoor zorgen dat je de revolutie een vorm kan geven is een kwestie van investeren in je inzet.

In de afgelopen jaren heb je steeds vaker betere, mooiere televisies. Sinds 2012 zijn de Oled tv's verkrijgbaar. Het heeft een buigende vorm voor meer diepte tijdens het kijken van televisie. Het is niet zeer te vergelijken met de 3d maar je hebt er meer aan dan de standaard televisies. Doordat Oled nog nieuw is zie je overal wel dat ze meestal duizenden euro's kosten.

Oled

Oled wordt al snel gezien als de goeie zoontje van de plasma tv. Het heeft namelijk een zeer hoge contrast en zorgt Oled voor diepe kleurtjes en scherpere beeldkwaliteit. Oled heeft zelfs naast verschillende kleuren zoals blauw, rood, groen ook witte pixels waardoor er beter helderheid ontstaat dat is een pluspunt bij de Oled, want het gaat bij het televisie kijken om zo goed mogelijke zicht kwaliteit. Doordat er geen back light is bij de Oled schermen zorgt het ervoor dat de pixels voor zich zelf verlichten waardoor de schermen veel dunner kunnen zijn. Het jammeren aan de Oled televisies is dat deze speciale futuristische televisies peper duur zijn, er zijn ongeveer maar 10 tallen televisies in het 1ste deel van 2014 verkocht in Nederland.


Echt nodig?

Allemaal leuk en aardig betere televisie maar hebben wij de Oled televisie schermen echt nodig of is het toch meer een lust om de nieuwste van het nieuwste te hebben. Verschillende sites zeggen dat het niet nodig is om te wachten om een Oled televisie aan te schaffen, aangezien de Oled in het begin te maken heeft met kinderziektes die verbeterd zullen moeten worden, plus de prijzen voor een Oled televisie zijn in vergelijking met de meeste televisies extreem duurder.Verleidelijk


Maar de voordelen zijn wel te aantrekkelijk om te wachten als je kijkt naar de lage stroomverbruik door dat je geen achtergrond verlichting hoeft te gebruiken, het is bijna 180 graden, dunne scherm, hoge contrast, mooie kleuren, snelle reactie, hoge helderheid en zeer milieu vriendelijk. Het grappige aan al deze verleidelijke punten is dat iedereen begrijpt dat het beter is dan de vorige televisies maar dat iedereen ook weet dat het een mum van tijd kost dat de Oled niet meer zo bijzonder zal zijn. Dus het is een keus dat iedereen voor zich zelf mag maken denk ik of je je iets nodig hebt of niet als je maar de juiste keus maakt. Op dit moment maakt de Oled veel indruk en dat mag ook wel aangezien het een vriendelijk milieu keuze is. Milieu is het belangrijkste wat er is, waarom zou jij er niet aan kunnen denken terwijl en simpele apparaat ( Oled televisie) er aan helpt.


Keuzen


De keuze is snel gemaakt als je het mij vraagt de nieuwe milieu vriendelijke Oled televisies zijn meer dan de moeite waard om in je huis te hebben, Ik heb de mooie tv al thuis en het is een aanrader voor de gene die een prijs als getal zien wanneer het gaat om kwaliteit op het hoogste niveau.

Big image