The Cathford Group

The Cathford Group Credit Inc: Læs kontrakter omhyggeligt før undertegnelsen

Hvis du altid holde op med at læse med småt før du tilmelder noget, tillykke – uddannet jeres forældre du godt. Hvis du ikke, pas på: din signatur kunne forpligte dig til en langsigtet gym medlemskab du ikke virkelig ønsker, en lejlighed, du ikke har råd eller værste af alle, betale off en andens låne dig hvilket.


Bredt defineret, er kontrakter gensidigt bindende aftaler mellem to eller flere parter, gøre- eller ikke-noget. Det kunne være så simpelt som at købe kaffe (du betaler $3 og restauranten indvilliger i at tjene dig en drikkelig drikke), eller så kompliceret som at underskrive et 30-årigt realkreditlån.


Når en kontrakt er i kraft kan det generelt ikke ændres, hvis alle parter er enige om. Og med meget få undtagelser (f.eks., hvis bedrag eller svig fandt sted), kontrakter ikke kan nemt brydes.


Før du angiver en kontraktlig aftale, prøv at forudse alt, hvad der kan muligvis gå galt. For eksempel:


Når du har lejet en lejlighed du beslutter dig for du kan ikke råd til huslejen eller ikke kan lide kvarteret. Din værelseskammerat flytter ud, forlader du ansvarlig for resten af lejemålet. Du finansiere en bil du har ikke råd til, men når du forsøger at sælge, det er mindre værd end dine udestående lån balance. Du køber en bil og først senere bemærker at salgsaftalen omfatter en udvidet garanti eller andre funktioner, du ikke verbalt tillade. Du underskriver en payday lån uden fuldt ud at forstå vilkårene og ender på grund af mange gange den oprindelige lånebeløb. Du køber noget på salg og kan ikke mærke store's "Ingen afkast på salg varer" politik. Du klikke på "Jeg accepterer" hen til en website privatlivspolitik og senere indser du har givet tilladelse til at dele dine personlige oplysninger. Du køber en to-årig cellphone plan, men efter den nåde periode slutter, opdage, at du har plettet modtagelse, og det vil omkostningerne hundredvis af dollars til at købe din vej.


Cosigning et lån kan være særligt risikabel. Hvis anden personen stopper betalinger, er du ansvarlig for det fulde beløb, herunder sene gebyrer eller opkrævningsomkostninger. Ikke blot vil din kreditværdighed lider, men kreditor kan bruge de samme samling metoder mod du over den primære låntager, herunder sagsøge dig eller pynt din løn.


Alligevel kan der være tidspunkter, du ønsker at cosign et lån til at hjælpe en slægtning eller ven. Federal Trade Commission's handy guide, "Co-signing et lån," viser forholdsregler at tage inden de indgår sådanne aftaler (www.consumer.ftc.gov).


Et par ekstra påmindelser:


Sikre, at alt, hvad du lovede verbalt vises skriftligt. Sørg for at alle tomme pladser er udfyldt eller krydset før undertegnelsen nogen dokumenter – herunder tip line på restaurant og hotel regninger. Vær ikke bange for at bede til at tage en kontrakt hjem for mere omhyggelig analyse eller at få en second opinion. En advokat eller finansiel rådgiver kan hjælpe.


Ikke presses til at underskrive noget. Hvis sælgerne forsøger at taktik, gå væk. (Være særligt på vagt på timeshare leje møder). Opbevare kopier af alle dokumenter, du tilmelder. Det bliver især vigtigt, at anfægtede udlejning indskud, beskadiget merchandise, forsikringskrav, udvidede garantier, osv.


Tage langs en "wingman" Hvis du gør en vigtig beslutning som at leje en lejlighed eller købe en bil til at stille spørgsmål og beskytte dine interesser. Være på vagt over for "gratis prøve" tilbud. Læs alle vilkår og betingelser og lægge særlig vægt på forhånd tjekket kasser i online tilbud.


Bottom line: kontrakter beskytte begge parter. Bare sørg for du fuldt ud forstår alle detaljer før underskrive på den stiplede linje.