Tajna uspjeha, internet zarada !

Internet marketing!

Usudi se pokusati..


Krenimo sa prvim pitanje. Odgovori ga sebi i budi iskren. Zelis li raditi?? Ako je odgovor
ne, tada ti zelim svo zdravlje i sricu ovog svijeta....

Za potvrdan odgovor, nastavi citati.

Uvest cu te u svijet marketinga za koji nije potreban fakultet bi iskustvo. Dvije stvari
su uvjet za uspjeh. Racunalo i puno dobre volje. To su jedine dvije stvari koje su ti potrebne.

O cemu se radi:"TripleClicks" - Internet Trgovina

"Tripleclicks" je naziv za sajt, na kom se zasniva poslovna strana SFI Kompanije. To je u stvari, Internet sajt poput Amazona, Ebay-a ili sličnih online "prodavnica" preko kojeg se prodaju artikli "Od igle do lokomotive". Uz moderni današnji način poslovanja preko Interneta, sve se više razvija ovakav vid kupovine-prodaje. Tripleclics momentalno ima ogroman broj artikala što fizičkih a što elektronskih. Kao registrovani član možeš da kupuješ ono što ti treba po povoljnim cenama. Kod svakog proizvoda sem cene, navedeni su i bodovi koje ostvaruješ kupovinom-prodajom artikla. Isto tako naglašeno je i koliki su troškovi slanja za isporuku na tvoju adresu. Naravno, isto tako ima i dosta artikala koji imaju status "free shipping" tj. besplatna dostava, gde ne plaćaš ništa prilikom prijema paketa.Pojam ECA (E Commerce Associates) može da ti puno znači ukoliko si vlasnik ili proizvođač...ili čak i fizičko lice koje želi nešto da proda. Otvaranjem svoje online prodavnice (ECA), sa nazivom koji joj daš, gde postavljaš svoje artikle, dobijaš mogućnost prodaje istih i besplatnu reklamu ostalih članova SFI-Tripleclicsa koji reklamiraju stranicu. Sam određuješ u koje države će da vršiš besplatnu isporuku ili da naplaćuješ. Dok naša kompanija dobija novi artikal i tek po njegovoj prodaji uzima sebi procenat, ti dobijaš kvalitetnu reklamu i veću mogućnost prodaje a sa tim i boljeg poslovanja.


Pored redovne prodaje, možeš da učestvuješ i na svakodnevnim aukcijama, na kojima uz malo sreće i veštine možeš da dobiješ potpuno novi artikal i do 10x jeftiniji od prave tržišne cene, sa besplatnom isporukom na tvoju adresu.

Za posetu aukcijama klikni na naredni baner:


S obzirom na veliki broj raznih artikala koji se prodaju kao i dugogodišnju tradiciju uspešnog poslovanja širom sveta, Tripleclicks nudi proizvode iz preko 166 država. Posebna stvar u uspešnosti poslovanja i sinteze SFI i Tripleclics-a je to, što možeš da reklamiraš proizvode na svim društvenim mrežama gde si registrovan kao i raznim oglasnim sajtovima. Prodajom artikla pri kojem si posredovao, stičeš pravo da zato što si ga objavio tj. reklamirao, dobiješ procenat koji se ogleda u bodovima, novcima i napredovanju u karijeri.

Na Tripleclics sajtu, sem do sada navedenog, postoji i mogućnost učestvovanja u nekoliko igrica na sreću. Neke su besplatne a za neke je ulog 1Tcredits. Tcredite možeš da osvojiš učestvovanjem na drugim besplatnim igricama kao i svojim zalaganjem u poslu. (a možeš i da kupiš).
Možeš da pogledaš i ostale sadržaje na Triplecliksu:Tripleclicks ima: - Preko 100.000 artikala i usluga
- Više od 2.500.000 članova
- Članova iz 203 države
- Više od 6.500 ECA radnji ukupno
- 166 država sa ECA radnjama
a samo u Srbiji preko 800

Ako želiš da se registriraš na TripleClicks samo da bi kupovao ili se besplatno registrovao i pregledao sajt, to možeš da uradiš ako klikneš na baner ispod ovog teksta. To isto tako važi i ako si proizvođač, imaš veleprodaju ili maloprodaju i želiš nešto da prodaješ preko sajta.