Battle of the Schools

Nieuwsbrief voor deelnemers 8 september 2015

Big image

Teams krijgen vorm

Bij steeds meer teams is duidelijk welke studenten en docenten mee gaan doen aan the Battle of the Schools. Er zullen 11 teams aanwezig zijn. Bekijk op de deelnemerswebsite van welke scholen er teams meedoen.


Is jouw team nog niet volledig ingeschreven via het inschrijfformulier? Vul het formulier dan nog even in.

Battle of the Schools van donderdag 17 september 9.00 uur tot zaterdag 19 september 9.00 uur

De tijdstippen waarop de Battle of the Schools begint en eindigt, zijn iets gewijzigd ten opzichte van eerdere informatie. De Battle start op donderdag 17 september 9.00 uur en duurt tot zaterdag 19 september 9.00 uur.


Daarna gaan alle deelnemers naar het Ebbingekwartier, het festivalterrein van de Holland WebWeek, waar het gemaakte product/prototype van alle teams aan het publiek wordt getoond.

Supporters nodig publieksdag

Op deze zaterdag 19 september doet elk team er goed aan om zoveel mogelijk supporters mee te nemen. Om 11.00 uur start de genoemde presentatie van de eindproducten van de teams. De jury maakt de winnaar van de Battle of the Schools bekend, maar de supporters kiezen de publieksprijs. Meer informatie vind je op de deelnemerswebsite.

Locatie Battle of the Schools

De locatie van de Battle of the Schools staat vast. We gaan een beetje back-to-basic. Een leegstaande vleugel in een pand van het Noorderpoort College in Groningen wordt volledig omgebouwd tot Battle of the Schools domein met werkruimtes, een eetzaal, een jurykantoor en grote slaapzalen. Lees er meer over op de deelnemerswebsite.