MANO YOGA & MASSAGE SUMMERWORKSHOPS

Meer kennis, meer ontspanning en meer energie.

Tijdens de zomer organiseert MANO een hele week lang workshops over yoga en massage. Verhoog je welzijn met meer kennis, meer ontspanning en meer energie!

Kostprijs:
de hele reeks: 100 euro
3 of meer workshops: 25 euro per workshop
2 workshops: 30 euro per workshop
1 workshop: 35 euro

AYURVEDA

Monday, Jul 29th, 10:30am-12:30pm

18 Aannemersstraat

Gent, Flemish Region

Op een praktische en bruikbare manier maak je kennis met ayurveda, de Indiase wetenschap voor een lang en gelukkig leven.

Centraal in deze workshop staan de drie krachten die onze constitutie bepalen. Onze lichaamsbouw, onze geestelijke en emotionele neigingen en onze aanleg voor bepaalde ziektes worden erdoor bepaald.

Benieuwd welk type jij bent en hoe je op basis daarvan kan zorgen voor een lang en gelukkig leven? Nieuwsgierig hoe je ayurveda koppelt met je yoga-oefeningen?


Schrijf je hier in.

CHAKRA PSYCHOLOGIE

Tuesday, Jul 30th, 10:30am-12:30pm

18 Aannemersstraat

Gent, Flemish Region

Tijdens deze unieke workshop wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie. De chakra’s worden als plattegrond gebruikt om meer inzicht in jezelf en je omgeving te krijgen.
Ontdek op een niet zweverige manier wat de chakra’s zijn, wat je er mee kan doen en hoe je er tijdens de yogalessen mee aan de slag kan.


Schrijf je hier in.

YOGA NIDRA - RELAX

Wednesday, Jul 31st, 10:30am-12:30pm

18 Aannemersstraat

Gent, Flemish Region

Yoga Nidra is een krachtige techniek waarbij je leert om bewust en volledig te ontspannen op zowel emotioneel, geestelijk en lichamelijk niveau. Via Yoga Nidra bereik je een vorm van ontspanning waarbij je jouw aandacht naar binnen richt, weg van de buitenwereld.
Volg deze bijzonder weldoende workshop en maak in een eerste deel kennis met zeer ontspannende yogaposes om je daarna volledig over te geven aan een sessie Yoga Nidra.

Schrijf je hier in.
PARTNERYOGA - MASSAGE

Thursday, Aug 1st, 10:30am-12:30pm

18 Aannemersstraat

Gent, Flemish Region

Een speelse, ontspannen workshop om samen met een vriend/in te volgen. (Apart inschrijven is ook mogelijk. ) Met een partner neem je allerlei yogahoudingen aan waarbij je elkaar ondersteunt en samenwerkt. Daarna leer je enkele eenvoudige maar zeer deugdzame massagetechnieken op elkaar toe te passen.

Schrijf je hier in.

POSITIEVE INGESTELDHEID

Friday, Aug 2nd, 10:30am-12:30pm

18 Aannemersstraat

Gent, Flemish Region

Gebaseerd op de inzichten van motivatiecoach Tony Robbins krijg je tijdens deze workshop met individuele opdrachten tonnen inspiratie en aanmoediging mee naar huis om de vele uitdagingen van het leven met enthousiasme aan te pakken.

Schrijf je hier in.