Rosen Dan - 9.2. od 10.00 do 17.00

Rosen Dan u Sarajevu, 9. Februar 2013

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da u Subotu, 9. Februara 2013. godine od 10.00 do 17.00 prisustvujete Rosen danu u hotelu Hollywood na Ilidži.

Rosen dan će okupiti polaznike kurseva iz Rosen metode koji će međusobno razmjenjivati tretmane uključujući i razgovore o tretmanima. Poziv za učešće se odnosi na sve koji su pohađali barem jedan bazični/vikend ili intenzivni kurs.

Razmjena tretmana će se obavljati pod nadzorom terapeuta, Jeanette Dlouhy iz Švedske (Rosen metod praktičar, certificirana na Rosen institutu u Berkliju, Ca 2008.) i terapeuta i praktikanata Rosen metode iz Bosne i Hercegovine.

Prijave su obavezne u roku od 7 dana od primanja obavijesti, najkasnije do 15.1.2013. radi rezervacije sale.


Za participaciju troškova sale, svi trebaju platiti 20KM, a ova uplata uključuje ručak na bazi švedskog stola i konzumaciju jednog pića za vrijeme pauze za ručak. Uplata se treba izvršiti na dan održavanja Rosen dana, neposredno prije početka.

Svi terapeuti, praktikanti i ostali koji imaju zadužene stolove trebaju ih donijeti ili se javiti da se dogovorimo kako će ih dostaviti prije ili na dan održavanja Rosen dana.

Kontakt:
Šejla Smajlović, 061/170-953 ili rosenmetodabh@gmail.com
http://www.facebook.com/RosenMetodaBH

Dobrodošli!