Yurls

Makkelijk en handig voor in de klas!

Yurls, iets wat beslist niet mag ontbreken in je klas!

Yurls is een educatieve website online die geschikt is voor leerkrachten en leerlingen. De leerkracht kan hier interessante websites,filmpjes en dergelijke op plaatsen, en je kan dit materiaal handig delen met je leerlingen of andere gebruikers.

veilig op internet

Wanneer je de kinderen toegang geeft tot jouw website, weet je dat ze er veilig opzitten. Jij plaats zelf enkele tools op de site, dus jij kan al op voorhand zien of deze veilig zijn of niet.

Ook thuis bezig zijn met de leerstof en oefeningen

Je kan op je eigen website zelf oefeningen en toetsen klaarzetten voor de kinderen, zodat ze ook thuis de leerstof kunnen inoefenen. Yurls zelf biedt ook verscheidene websites en werkmethodes aan die je zeker ook kan gebruiken. Je kan je materiaal er snel en makkelijk op plaatsen, en ook weer even snel terug van je website halen.
Big image

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de kinderen toegang hebben tot mijn site?

Je kan je kinderen een URL link geven die hen naar de website wijst. Wanneer er met chromebooks of andere pc's wordt gewerkt, kan je ervoor zorgen dat vanaf de kinderen op het internet gaan, ze op jouw pagina terecht komen.Je moet je website openbaar plaatsen om de kinderen hier toegang tot te verlenen.