Monarch Facilities And Equipment

ASME CERTIFIED POWER PLANT SPECIALISTS

Monarch tilat ja laitteet

Monarch tilat ja laitteet

Monarch´s kauppa ja toimisto sijaitsee lähellä pääteitä-, rautatie-, ilma- ja merikuljetusten kuusi eekkeriä ulkona varastointi sekä runsaasti pysäköinti tilaa majoittaa valmistusta ja kokoonpanoa suuri putkistot.


Kauppa laajasti varustettiin monenlaisia työkaluja, trukkien, nosturit ja liikkuvan kaluston riittävä asu yli sata miesten eri tehtäviin. Shop laitos sisältyy täydellinen konepaja, metalli, muodostaen rullina, jarru ja leikkaus, laaja katsaus putket, liittimet ja venttiilit sekä kaluston sähköiset komponentit ja tarvikkeet. Pätevät henkilöt ovat saatavilla sekä testata ja talon arvion seuraavasti:


Hydrostaattinen Metal testaus säilyttävän Metal testaus

Metallin paksuus testaus veden hoito ilmannopeus ja laatu

Palaminen analyysi melutasot sähköinen tarkastus

Kaikkien koneiden, välineiden ja testilaitteiden erilaisia hankkeita, vaatimusten täyttämiseksi on varastossa Monarch laitoksessa.

Tekniset valmiudet


Monarch on esiintynyt erilaisia hankkeita viimeiset 42 vuotta. Olemme suorittaneet satoja boileri erikokoisia ja paineet. Suunnittelu ja asennus korkeapaine ASME putkistot avaimet käteen prosessin rakennustyöt, jotta on saatu aikaan monet asiakkaat Monarch on huollettu aiemmin tyydyttävällä tavalla. Monarch tukee jälkeen rakennusvaihe, mukaan lukien huolto ja korjaus, mukaan lukien asema ja valvonta työtä kattilat, lämmönvaihtimet ja lauhduttimen retubeing ja tulenkestävät työtä.

Monarch antaa kokeneita insinöörejä design & suunnittelu kasvi lisäykset, muutokset tai korjaukset. Meidän ASME sertifioitu hitsaaja, boilermakers, pipefitters, ironworkers, millwrights, Sähkömiehiä ja poltin huoltoteknikoille palvelun uusia hankkeita, suunnitellun laitoksen seisokkien tai hätätilanteissa.

ASME CERTIFIED POWER PLANT SPECIALISTS Monarch Facilities And Equipment