Babymassage met yoga

Ontspanning, contact en mooie momenten met je baby

Babymassage met yoga bij Gevoelenzo

Wil jij de band met je baby nog meer versterken en samen met je kindje ontspannen? Doe dan mee met de cursus Babymassage met yoga.


Massage en yoga

In deze cursus leer je het masseren van je baby af te wisselen met yoga oefeningen. Deze yoga oefeningen worden spelenderwijs gegeven, soms met liedjes en versjes. Het mooie van deze combinatie met massage is dat het voor nog meer verbinding zorgt, zowel tussen jou en je kindje als tussen je kindje en zijn of haar lijf. De afwisseling maakt dat baby’s deze vorm van massage met yoga leuk blijven vinden, ook als ze wat ouder worden.


Shantala en Westerse massage

Bij de massage gaan we uit van een holistische visie waarbij je zowel technieken uit de Indiase Shantala massage leert als uit de Westerse (vaak Zweedse) massage.


Effecten

Bevordert de hechting

Ontspannen voor je kindje en voor jou

Beter slapen

Betere groei

Bevordert de communicatie tussen jullie

Stimuleert het gevoel van eigenwaarde

Geeft vertrouwen

Geeft een gevoel van tevredenheid

Krachtige stimulans voor alle zintuigen


Wanneer

De cursus bestaat uit vijf lessen van 1 tot maximaal 1,5 uur. De eerstvolgende cursus begint in april. Samen met degenen die zich in de komende week aanmelden, ga ik de data plannen. Ik houd daarbij zoveel mogelijk rekening met de dagen waarop je kunt.


Voor wie

De cursus is bedoeld voor ouders of verzorgers en hun baby. Je kunt al meedoen vanaf de geboorte of vanaf het moment dat jij er zelf klaar voor bent. Maar ook met oudere baby's tot 1 jaar kun je nog meedoen, al is het vaak wel handig om te starten voordat je kindje gaat kruipen.

Waar
De cursus wordt gegeven bij BSO de Klompjes in Oosterhout (net boven Nijmegen) of bij Sarvata in Nijmegen-West.

Kosten

De kosten bedragen per ouder met baby €85, inclusief flesje met massage olie en cursusmap.


Opgeven of vragen

Meedoen? Laat het me dan zo snel mogelijk weten. Er zijn nog een paar plekken vrij voor de cursus die in april gaat starten. Hoe sneller ik weet of je mee wil doen, hoe groter de kans dat we het plannen op dagen dat jij kunt.


E-mail: chantal@gevoelenzo.nl

Tel.: 06 4750 2825 of 0481 785 223.