Kom jij ook schaatsen?

Schaatsvereniging Velsen wacht op jou!

Kom jij Jeugdschaatsen bij de gezelligste vereniging?

Bij Schaatsvereniging Velsen willen we jou op een leuke en gezellige manier leren schaatsen. Bij ons staat plezier maken erg hoog en wij doen dit door jou op spelenderwijs te leren schaatsen. De meesters en juffen laten jou en je groepje door opdrachten en spelletjes zien hoe leuk schaatsen is. Er zijn verschillende groepjes waar je telkens nieuwe dingen leert. Aan het eind van alle lessen wordt er afgereden. Hierin moet je een aantal proeven doen voor het enige en echte schaatsdiploma. De laatste les staat in het teken van de elf dorpentocht. Hier ga je rondjes schaatsen en de stempels van elf dorpen verzamelen. Wanneer je langer bij het jeugdschaatsen zit en je wilt graag verder met schaatsen dan kan dit. Schaatsvereniging Velsen heeft namelijk als vervolg op het jeugdschaatsen een wedstrijdgroep waar je gaat trainen om mee te kunnen doen aan echte schaatswedstrijden.

Meld je nu aan!

Ben je enthousiast geworden en wil jij aankomend seizoen mee schaatsen en misschien wel met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meld je dan nu snel aan.

Mocht je nog meer te weten willen komen over het schaatsen bij Schaatsvereniging Velsen kijken dan snel op de website www.schaatsverenigingvelsen.nl

Big image

Mocht je nog meer te weten willen komen over

het schaatsen bij Schaatsvereniging Velsen kijken

dan snel op de website www.schaatsverenigingvelsen.nl