Horloge

Probleemherkenning

Het probleem is geweest dat ik niet makkelijk en snel kon zien hoelaat het was.

Informatie

Ik kon niet gemakkelijk zien hoe laat het was waardoor ik op het idee kwam om een horloge te kopen. Daarbij is een horloge erg mooi en voegt het iets toe aan je kledingstijl.

Een horloge kan erg duur zijn maar dat hoeft niet , je hebt al hele mooie horloge voor minder geld bij bijvoorbeeld Lucardi.

Evalueren van de alternatieven

Ik kon er ook voor kiezen om onhandig te blijven kijken op mijn telefoon maar dit was geen optie. Een ander alternatief voor een horloge is er niet.

Aankoopbeslissing

Ik heb mijn beslissing gebaseerd op meningen van vrienden en familie. Ik heb foto's gestuurd en gevraagd wat zij er nou van vonden. Daarna heb ik op internet recensies erover gelezen of het product snel kapot gaat of niet. Daarbij heb ik rondgekeken of het product nergens anders goedkoper werd aangeboden omdat sommige sites duurder waren dan anderen. Na goed rond te hebben gekeken heb ik deze beslissing genomen.

Evaluatie na de koop

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en heb inmiddels 7 verschillende horloges. Het is zoals ik al dacht erg handig en je kan er snel op zien hoelaat het is. Hierdoor ben je op de hoogte van de tijd waar je ook bent en kan je het op elk moment van de dag zien.
Big image