Fem dage Fyldt med Forandring

Access Bars, Foundation & Level 1 - Århus 27/6 - 1/7

Hvad hvis alt er muligt?

Kunne du tænke dig at opleve noget helt nyt? Kunne du tænke dig at få værktøjerne til at skabe lethed i dit liv? Til at have mere lethed med at være dig, til at skabe mere glæde i dit liv, til at vide hvad du faktisk gerne vil skabe i dit liv? Og en masse mere...

Og hvis du har lyst kan du tage hele familien med, ingen er for ung eller gammel til at kunne være med! Faktisk er børn under 16 gratis og mellem 16-18 er de halv pris!
Vil du have mere af dig?

Dag 1: Access Bars

På første dag, vil du lære en behandling kaldet Access Bars. Access Bars er en blid behandlingsform, der giver dig mere ro i hovedet og hjælper dig til at give slip på de begrænsninger du sætter op for dig selv, så du kan vælge det i livet du faktisk har lyst til i stedet for det du tror du har lyst til.

Den foregår ved blid berøring primært på hovedet og ALLE kan lære det, selv børn. Du behøver derfor hverken at være behandler eller voksen, for at kunne lære denne behandlingsform. Hvis du er behandler, så er den super let at integrere med dine andre behandlinger, om det er massage, KST, kiropraktik eller andet.

Til denne del hører en dansk manual på ca. 40 sider, samt oversigtsark m.m., som du altid kan slå op i og genopfriske punkterne. I løbet af de efterfølgende dage (Foundation & Level 1) vil i udveksle Bars behandlinger, så du får rig mulighed for at øve dig på behandlingen.

Dag 2-3: Foundation

På Foundation vil du begynde at se de holdninger, der begrænser dig og hvad du kan ændre, så du kan leve ud fra spørgsmål, valg, muligheder og bidrag.

På denne klasse vil du lære om de 10 mest dynamiske værktøjer inden for Access Consciousness® (The 10 Commandments), som er 10 værktøjer, der vil åbne op for en helt ny verden, du vil lære om "entities", om vægttab, om at skabe en fremtid, om Humans & Humanoids, om uendeligt væren, viden, modtagelse & opfattelse, om forskellige ords betydning og hvad du skaber med dem, en kropsprocess og meget mere!

Til denne del hører en engelsk manual på ca. 100 sider fyldt med værktøjer og clearinger, som lige er blevet opdateret i oktober 2013

Dag 4-5: Level 1

På Level 1 vil du begynde at forstå hvad det betyder at SKABE dit liv som du ønsker det. Denne klasse vil give dig en endnu større bevidsthed af uendelig væren og uendeligt valg. Du vil opdage "Hvad er ellers muligt?®” på måder du aldrig havde forestillet dig!

Efter denne klasse vil det blive muligt for dig at have et forhold til andre mennesker, der er givende (selv dit forhold til dig selv!). Du vil også blive bevidst om hvad det betyder at skabe dit liv som du ønsker det. Hvad hvis du kunne generere alt du vil med lethed? Penge, sex, og bidrag til jorden er bare begyndelsen!

Du vil få praktiske, reelle livsværktøjer inklusiv body processer. Den største kraft er evnen til at ændre og transformere alt.

TIl denne del hører en engelsk manual på ca. 80 sider fyldt med værktøjer og clearinger, som lige er blevet opdateret i oktober 2013.
Praktiske informationer - ALLE kan deltage i disse dage

Pris: 9.800kr.
Kurset er halv pris ved gentagelse indenfor ét år, unge mellem 16-18 år er ligeledes halv pris, børn under 16 år er gratis

Tid & Dato: 27. juni - 1. juli 2014
1. dag kl. 09:30 - 18:00, du er velkommen fra kl. 09:00, så klarer vi betaling m.m. inden da. Resterende dage er det ca. kl. 09.30 - 17:00

Sted: Århus midtby. Nærmere lokation følger snarest.

Der vil være snacks, the og kaffe alle dage, du står selv for frokost.
Manualer er inklusiv.
Det er muligt at tage de tre dele seperat, kontakt mig for mere information.

Lidt stemningsbilleder

Lea Philip

Lea Philip er en af de 7 Access Consciousness® Certified Facilitators i Danmark, med tilladelse til at undervise i disse klasser. Hun holder klasser i hele Danmark, så hvis Århus ikke lige er din by, så se om hun ikke har en klasse i nærheden af dig også.

Fem dage Fyldt med Forandring i Vejle

Thursday, April 17th 2014 at 9pm to Monday, April 21st 2014 at 7pm

Vejle, Denmark

Vejle, Region Syddanmark

Fem dage Fyldt med Forandring i Hobro

Friday, April 25th 2014 at 9pm to Tuesday, April 29th 2014 at 7pm

250 Hannerupvej

Hobro

Fem dage Fyldt med Forandring i København

Thursday, May 22nd 2014 at 9pm to Sunday, May 25th 2014 at 7pm

101A Godthåbsvej

Frederiksberg, Hovedstaden

Foundation & Level 1 med Gary Douglas

Friday, July 4th 2014 at 9pm to Monday, July 7th 2014 at 11pm

101A Godthåbsvej

Frederiksberg, Hovedstaden

Denne klasse biver streamet direke fra Amsterdam