2017: BriljansS = 12,5 jaar!

Dat gaan we vieren met bijzondere acties en ontmoetingen...

2017 wordt een jaar met uitdagingen ... en we zijn op zoek naar jou !!!

Allereerst de beste wensen voor het komende jaar!

2017 is inmiddels aan zijn tweede week begonnen ... de meesten zijn weer aan het werk, de kinderen weer naar school en de regelmaat en structuur komen weer een beetje terug. Er is weer ruimte in huis en de agenda om enkele zaken met je te delen...


In 2016 heb ik erkenning ervaren voor mijn jarenlange inzet rondom het verzorgen van empowerment-trainingen aan vrouwen met een huiselijk geweld-verleden. Dit was voor mij een teken, dat ik op de goede weg zit. Dit jaar gaan we een nieuwe uitdaging aan in een nauwere samenwerking met de gemeente Terneuzen voor dezelfde doelgroep. En dat kunnen we niet alleen! Ben jij momenteel aan het mijmeren over of op zoek naar een zinvolle besteding van ongeveer 1 uur per week...??? Lees dan verder!


We (Gemeente Terneuzen en BriljansS) hebben een mooie uitdaging voor jou!

We zijn op zoek naar "Vrijwillige coaches" voor de deelneemsters van bovengenoemde empowerment-trainingen. In het kader van verantwoord ondernemen past deze vrijwillige functie ook heel goed binnen bedrijven en andere dienstverlenende organisaties. Meer informatie en solliciteren kan via deze link. Je mag natuurlijk deze nieuwsbrief delen met mensen uit de gemeente Terneuzen, waarvan jij denkt dat ze hierin geïnteresseerd zijn of hiervoor geschikt zijn! ... Graag zelfs, want de sluitingstermijn van de sollicitatie is 22 januari 2017!

WINNARES KLEURENGESPREK

*ACTIEMAAND JANUARI 2017: Een kleurrijk begin van het nieuwe jaar!

Wil je het nieuwe jaar beginnen met een heldere doelstelling en bijhorend talisman? Dan kun je een kleurengesprek inplannen. Het gesprek van ongeveer 30 minuten biedt ondersteuning in het bereiken van onderstaande doelstellingen:

* coachen en begeleiden in het (her-)vinden van de eigen kracht
* vergroten van zelfbewustzijn, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid
* inzichtelijk maken van (belemmerende) patronen en overtuigingen
* helpen bereiken van persoonlijke / bedrijfsdoelstelling(en)


Waar we het in een kleurengesprek NIET over gaan hebben is over passende kleuren bij de verschillende huidtypes. Waar we het WEL over hebben is hoe je met de bewuste toepassing van kleur:

- meer actie en/of passie in je (werk-en privé)-leven brengt
- vrolijkheid, spontaniteit & creativiteit stimuleert & vergroot
- glimlachend focust en concentreert op (levens-)taken
- rust creëert om bewuste(re) keuzes te maken
- de communicatie met verschillende mensen verbetert
- ordelijk en met discipline lastige projecten klaart;
- nieuwe ideeën en ingevingen gaat vertalen naar de praktijk om vervolgens
de eigen (en/of bedrijfs-) visie en missie te leven!


Normaal kost dit gesprek € 25,=, maar in de *actiemaand januari* kun je dit gesprek inplannen voor €19,=. Hiervoor ontvang je een inspirerend coachgesprek, een kleurrijke sleutelhanger en handvatten, die je op weg helpen je doelstellingen te realiseren. Natuurlijk verzorg ik een heerlijke kop koffie of thee erbij!


De winnares van een kleurengesprek van de december-facebook-deelactie is Claudia Dehulsters uit Philippine. De andere deelsters (Marissa de Bruijn, Nada Katern, Mirjam Moes en Sylvia Trouwborst) kunnen als dank voor hun hulp een kleurengesprek inplannen (in januari of februari) voor €15,= (i.p.v. €25,=).


Ladies-day organiseren?

Je kunt natuurlijk ook een kleuren-avond organiseren in de vorm van een Ladies-Night/midday! Als je gastvrouw wil zijn, en je vier andere vrouwen uitnodigt, verzorg ik 5 gesprekken voor €85,= (Normaal € 125,=). Dat betekent dus dat de gastvrouw gratis is.

Iedere dame gaat met een sleutelhanger, handvatten en een kleurrijke ervaring naar huis. Da's weer es iets anders voor een verjaardag, babyshower of nieuwjaarsreceptie!


Klik hier voor meer info!

Persoonlijke ontwikkeling ...

In februari a.s. start ik met de SENSI-plus opleiding. Dit is een lichaamsgerichte therapie, waarbij de persoon in zijn totaliteit behandeld wordt. Deze holistische vorm van behandelen is met name geschikt voor mensen, die hooggevoelig en/of sensitief zijn. De therapievorm is ook in te zetten bij mensen, die problemen hebben met allergieën, hooikoorts, angst, burn-out en bijvoorbeeld een fobie. Ook wanneer men last heeft van een slaapstoornis, stress, depressie, hoofdpijn, migraine, grenzen stellen, angsten, stralingsbelasting of overspannenheid biedt deze therapievorm een uitkomst.


De therapie werkwijze bestaat uit:

  • Het in balans brengen van lichaam en geest
  • Direct op gang brengen van het proces door behandeling van de onderliggende patronen (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)
  • Weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en een meting of je ergens allergisch voor bent)
  • Ondersteuning van het herstelproces door o.a. remedies


De verschillende behandelingstechnieken die ik in de begeleiding gebruik zijn: drukpuntmassage, holistic pulsing, EFT (Emotional Freedom Techniques), remedies, diëten, voeding‐ en allergie metingen. In het komende jaar komt hier o.a. voetreflexologie en energie verhogen bij. Met behulp van de biosensor (dit is een meetinstrument dat een bodycheck uitvoert) kijk ik welke behandelingstechnieken en behandeling methoden specifiek voor jou nodig zijn.


KLANTERVARINGEN

In het afgelopen jaar heb ik ruim 100 personen behandeld, die zich vrijer voelden en opgelucht waren, dat bepaalde blokkades waren weggewerkt. Ben je of ken je iemand, die zich herkent in bovenstaande beschrijving? Neem dan contact met me op, om een afspraak te maken of voor meer informatie via deze link.


JE LICHAAM IS EEN GESCHIEDENISBOEK ...

Mag ik je helpen bewust maken, waar het behoefte aan heeft?

In balans met BriljansS*

Je kunt na een bezoek op de website natuurlijk ook kiezen voor een waardebon. Op de website zie je het aanbod van onze dienstverlening onder de labels:


  • coaching & counselling
  • kleuren & kralen
  • zit & relax