Acceptarea Vietii asa cum este !

Suferinta provine din rezistenta ce opunem Vietii ! Daca am putea in fiecare moment sa acceptam Viata asa cum este ( in felul in care o experimentam) am trai in liniste, siguranta si iubire.

Notiunea de "a accepta", asa cum folosesc cei mai multi in zilele noastre, se refera la o acceptare la nivel mental. Foarte putini dintre noi pot sa accepte anumite experiente fara sa reactioneze in anumite aspecte, iar aceasta reactie care vine din subconstient se opune Vietii si ne duce in tensiuni interioare si suferinta.

Ce putem face ca sa acceptam Viata in totalitatea lui ?

Te invit sa experimentati la aceasta "intalnire in Adevar" modalitati de deschidere catre diferitele aspecte ale Vietii, iar din aceasta deschidere a Fiintei sa urmeze natural, de la sine acceptarea.

La "intalnirile in Adevar" prin exercitii de meditatie foarte simple se creeaza un spatiu interior in care te simti linistit, in siguranta si in iubire, accesand Esenta din tine.

Ca aceasta deschidere a Fiintei sa fie completa voi folosi o abordare holistica.

Practicand perseverent aceste exercitii de deschidere simple, veti trece printr-un proces gradual de deschidere si de acceptare a Vietii.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sapte ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si accesare a Constientei.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul intalnirilor in Adevar si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes Soimul pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Unde si Cand ?

Brasov. Locatia exacta va fi comunicata celor inscrisi
Joi 19 noiembrie ora 18.30-21.30

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.
Participarea este pe baza de donatie. Donatia minima sugerata este de 50 lei.

Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor