Opera Spa

Uniek onder de hotels in Den Haag!

! APRIL ARRANGEMENT !

DE SPA DAGPAS + EEN HOTSTONE MASSAGE

De hele maand april voor maar liefst €90,00 euro!

(De hotstone massage duurt 60 minuten.)


Hotstone massage

Hotstone therapie is een warmte massage, een weldaad voor het lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. De hotstone massage heeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn.

De hotstone massage is erg geschikt voor mensen met:


  • stress
  • vermoeidheid
  • spanningen
  • spierproblemen


Voor meer informatie over de hotstone massage kunt u terecht bij de receptiebalie van Hotel Opera. Uiteraard kunt u hier ook informatie verkrijgen over andere mogelijkheden rondom 'Opera Health Club & Spa'.

Opera Spa

Geen enkel hotel in Den Haag beschikt over zo'n mooie spa. In de geborgenheid van de Opera Spa en wellness ruimten kunt u even ontvluchten aan de hectiek van de dag. Gun uzelf een moment om tot rust te komen in onze Finse sauna, stoombad, rustruimte en solarium. Geniet van een ontspannende massage of trek een baantje in het zwembad.


Bij de receptiebalie van Hotel Opera is de Spa Dagpas verkrijgbaar. De receptionisten beschikken over de mogelijkheid deze pas voor u op te waarderen tot het maandarrangement, zodat u gebruikt kunt maken van de 'Opera Health Club & Spa' en heerlijk kunt genieten van de hotstone massage.

Hotel Opera, een legendarisch hotel

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel voor een ervaring die u niet snel zult vergeten.