VIATGE MUSICAL PER L'EMBARÀS

XERRADA - PRESENTACIÓ DEL LLIBRE A CÀRREC DE L'AUTOR.

Gabriel F. Federico presentarà el llibre, el dia 26 de Novembre a les 18:30h a El Musical

Des d'El Musical i Embaràs i Part Musical, ens plau convidar-vos a la xerrada presentació del llibre "Viatge Musical per l'Embaràs" a càrrec de Gabriel F. Federico.


L'autor és llicenicat en Musicoterapia i especialista en observació de lactants. Es dedica a investigar l'aplicació de la musicoterapia en el desenvolupament prenatal i l'estimulació prematura de nens/es amb necessitats especials. L'any 1992 comença a coordinar tallers d'estimulació prenatal amb activitats musicals per a embaraçades i les seves parelles. Serà una oportunitat única per conèixer a l'autor durant la seva estada a Barcelona.


Parlarem de la importància del vincle amb la música durant l'embaràs i els beneficis que té tant per la mare com pel nadó, dins i fora del ventre i estarà obert a respondre les vostres curiositats i preguntes relacionades amb aquest fascinant món de la vida intrauterina.


Dirigit a: mares, famílies, embarassades, músics, musicoterapeutes, llevadores, professionals de la salut i a tota persona interessada en el tema i que tingui ganes de compartir i tenir nous coneixements sobre aquest tema.


És una activitat gratuïta i necessitem que us apunteu a www.elmusical.cat


Activitat coordinada per Gemma Baños, mestra de El Musical i directora del projecte de Embaràs i part musical.


Per a més informació sobre l'autor i les seves publicacions podeu visitar: www.centrocamino.com


El Musical - c/Ramon Llull 16, 08193 Bellaterra - 93 580 4246 - info@elmusical.cat