Nederlands eerste communicatie app

Leer jezelf en je vrienden beter kennen

Hoe kom je over op je vrienden en hoe vind je dat zij communiceren?

De meeste mensen denken dat ze normaal communiceren. Toch zijn er verschillen in wat vrienden en collega’s prettig vinden in de communicatie. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je overkomt en hoe je je kunt aanpassen aan de stijl van een ander.


Vandaag gaat de eerste communicatie app van Nederland live op Facebook. Met deze gratis app kun je je eigen communicatiestijl inschatten en die van vrienden.

De app Dierenmanieren laat zien hoe je op anderen over komt; als een kip, schaap, uil of haan? Daarnaast geeft Dierenmanieren je praktische tips over hoe je je communicatie met andere ‘dieren’ kunt verbeteren.


Met deze app wordt een borrel gezelliger, een vergadering effectiever en verbeter je het contact met je schoonmoeder. Dierenmanieren gaat verder dan een persoonlijkheidstest in de bladen. Je kunt namelijk online je vrienden inschatten en zij jou.


Dierenmanieren is een app van Schateiland; een trainingsbureau voor teams.

Schateiland

Wat doen wij?

Schateiland is er van overtuigd dat er ‘schatten’ te vinden zijn in elk team en bij iedere medewerker. Onze ervaring is dat het effectiever is om energie te steken in talenten, dan aandacht te besteden aan problemen. Door onze frisse aanpak en onze stimulerende eilanden haalt het team het beste in zichzelf naar boven. Met het dynamische onderdeel Dierenmanieren ontdekt het team hoe de onderlinge communicatie kan verbeteren.


De programma’s van Schateiland vinden plaats op onze unieke eilanden. Op ons eiland bij Leiden is het team te gast op een kaasboerderij met 50 melkkoeien. Het boerenbedrijf gaat tijdens uw bezoek gewoon door. Op ons eiland bij IJmuiden verkent u een half ondergronds fort met uitgebreid gangenstelsel en veertig ondergrondse kamers.

Wij zijn Schateiland

Schateiland is in 2005 opgericht door Marieke van Maanen (schaap) en Walter Landwier (haan). Zij zijn op het eiland bij Leiden getrouwd en bedachten tijdens hun huwelijksreis het idee om bij boerin Roos hun eigen bedrijf te beginnen.

Het Dierenmanieren model is op de boerderij van Roos ontstaan.

Intro The 7 Habits Of Highly Ineffective Teams