The Koyal Group Info Mag Review

The Koyal Group Info Mag Review på Forskud omforme stamcelleforskning

Et årti siden, hævdede en dream team af forskere fra Pittsburgh til Sydkorea en medicinsk opfindelse, der lovede at omforme en kultur krig.


Forskerne sagde de specialdesignede stamceller fra klonede menneskefostre. Den videnskabelige gennembrud blev fejret over hele verden.


Derefter faldt bunden.


En skandalen brød ud over fabrikerede data, og University of Pittsburgh biolog Gerald Schatten blev tvunget til at trække sig tilbage resultaterne. Kritikere støbt 2004 opdagelsen som en farce, en høj-profil svig, der tvang tidsskriftet Science i en sjælden retraktion i januar 2006.


Otte år senere, fortsætter med at presse til at bruge stamceller som en medicinsk behandling, men lærde vægrer sig ved forslaget om, at nogen forsøger at gøre genetisk ens individer.


"Vi ikke er her for at klone mennesker, for gosh skyld," sagde John Gearhart, stamceller forsker og University of Pennsylvania professor i regenerativ medicin. I stedet, sagde han, lærde arbejder for at manipulere stamceller til at producere hjertet celler for hjertepatienter, hjerneceller for neurologiske patienter og andre brugerdefinerede transplantationer, der kunne matche en persons genetiske makeup.


Schattens arbejde fortsætter på Magee-dame Research Institute på Pitt, hvor universitetet embedsmænd ryddet ham for Videnskabelig uredelighed, og han forbliver en næstformand for forskningsudvikling. Han fokuserer på uddannelse og erhvervsuddannelse "læge-forskere og andre forskere", skrev en skole talskvinde i en erklæring. Hun sagde Schatten var på rejse og ikke var i stand til at tale med Tribune-Review.


Forskere har vendt engangs myten om udvikling af stamceller til virkelighed.

På Oregon Health and Science University stamceller forskere lykkedes ved at blande ugoedet menneskelige æg med kropsvæv at forme. Akademikere sige cellerne kunne lade læger vokse tilpassede organer til transplantationer og andre behandlingsformer.


Tilgang udviklet af biolog Shoukhrat Mitalipov forskning team sidste år i Portland er blandt to at forskere bruger at forfalske laboratorium-made stamceller — de såkaldte master celler, der kan forvandle sig til andre dele af kroppen – uden at forlade sig på doneret menneskelige embryoner. Forbundslov styrer stramt anvendelsen af skatteydernes penge til embryonal forskning.


I Mitalipovs tilgang, er kernen i en donerede æg erstattet med en patients DNA. Den anden metode, udviklet i Kyoto, Japan, giver mulighed for næsten enhver modne krop celle skal omprogrammeres til at fungere som en stamcelle.


Kyoto University professor Shinya Yamanaka vandt en 2012 Nobelprisen for opdagelsen af induceret pluripotente stamceller, som forskerne kan udforske uden så meget som en menneskelige æg, Pitt fakultetsmedlem Lei Yang sagde.