Echilibrul intre feminin-masculin

Dansul vietii intre cele doua poluri opuse

Viata este un dans, un joc continuu intre masculin si feminin. Ca sa ne simtim impliniti si fericiti ideal e sa gasim echilibrul intre aceste doua energii opuse care se regasesc in interiorul si in exteriorul nostru. Acest echilibru este unul dinamic, fiind in continua miscare. E nevoie de flexibilitate, curgere si intelegere pentru a dobandi un echilibru in vietile noastre.

Daca simti ca in unele momente ale vietii nu-ti poti exprima energia ta feminina sau ceea masculina fiindca nu ai repere clare in viata ta sau nu ai gasit uneltele care sa te ajute in exprimarea lor, locul tau este la acest atelier experiential.

Vom juca impreuna un teatru energetic constient pentru a simtii si a manifesta aceste energii. Calea ceea mai eficienta de a invata exprimarea clara si contienta a acestor arhetipuri energetice este prin experimentare.

Vom face o calatorie interioara ghidata de toba samanica pentru a exprima aceste energii parcurgand calitatile chakrelor feminine si cele masculine.

Ti-ai pus intrebarea de ce ai venit intr-un corp de femeie sau unul de barbat ?

Ce exercitii sau tehnici ar putea sa te ajute sa-ti echilibrezi aceste energii in Fiinta ta ?

In ce fel poti sa atragi in viata ta partenerul care sa te implineasca ?

Vei primi raspunsurile la acest atelier.

Vom face tehnici simple si foarte eficiente de echilibrare a Fiintei noastre.Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.
Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor interioare indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale" (The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Interviu cu Zsombor Keresztes la Stii TV

https://www.facebook.com/video.php?v=775900882446916&pnref=story
Practici personale (se pot face inscrieri dupa workshop):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale
Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Unde si Cand ?


Brasov- str.Harmanului nr. 17 bl. 30 sc. C, ap. 33 , suna la interfon.


Miercuri 8 iulie ora 18.00- 22.00


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.

Contributia voastra este de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Big image