Mijn toekomst

Levo verslag

hoe ik en anderen geld verdienen

Ik ga me best doen voor een goede baan waar ik veel geld mee kan verdienen en evengoed oom een leuke baan is. En voor een mooie vrouw die leuk, aardig en knap is en ook een goede studie heeft gedaan. Ik ben een doorzetter als ik iets moet doen voor iemand waarvan ik iets krijg of als die iemand ook iets voor mij doet. Mensen zijn een voorbeeld voor me die een goede carrière hebben, veel geld en een mooie vrouw hebben zijn voor mij een groot voorbeeld omdat dat mijn levensdoel is en dat wil ik later ook graag. Ik zou de eigenschap slim geld verdienen in de toekomst graag willen hebben, omdat ik dan minder hard hoef te werken voor veel geld. Ik heb het idee wat ik doe wat er van mij verwacht word als ik aan het werk ben voor geld, omdat ik anders dat geld niet waard ben en mijn baas beter iemand anders had kunnen aannemen. Mijn leerstijl is horen, leren en dan doen. Omdat als ik iets hoor leer ik het al voor 75%. De toekomst droom om geld te verdienen via een loterij kan een utopie zijn, omdat het niet veel voorkomt en het heel toevallig moet zijn dat de loterij op mijn naam valt. Mijn resultaten op school hebben invloed op mijn toekomst omdat dat de richting aangeeft wat ik wil doen, bijvoorbeeld als ik Havo afmaak wil ik graag piloot worden, anders wil ik een hogere baan nemen. Ik denk dat mijn broers ook belangrijk voor de economie of voor iets zullen zijn, en dat iemand in mijn familie iets goeds doet voor de toekomst.

over mezelf

als het tegen zit wil ik beter me best doen om het op te lossen of te verbeteren. Ik ben een natuurtalent in muziek en doorzetten in iets maar als ik er weinig voor terug krijg heb ik minder stimulatie om iets goed te doen. Ik muziek ligt mij gewoon wel goed, omdat ik best muzikaal ben. Me talent om door te zetten, omdat ik gewoon goede cijfers voor school moet halen en doorzet om dat doel te halen. Ik zou meer tijd kunnen nemen voor school om betere en hogere cijfers te halen. En beter me best doen voor en goed rapport, en met een goed rapport over te gaan naar het 4e omdat dat een belangrijk jaar is vanwege het vakkenpakket dat ik moet kiezen.

over mezelf 2

ik ga af op mijn intuïtie als mij een sterk gevoel geeft dat het echt waar is, en als je iets groots er mee kan winnen, maar dat is dan achteraf niet zo. Ik ben graag alleen als ik een drukke w eek of een druk weekend heb gehad, om gewoon even uit te rusten en nergens aan denken. Of als ik heel erg veel zin heb om te gamen want dan vind ik dat leuker in mee eentje. Ik kan dan gewoon met mensen gamen als ik online kom. Voor mij is vrijheid als ik kan doen wat ik wil en niet aan anderen hoef te denken. En als ik niet hoef te doen wat anderen van mij willen. Ik heb de wens als ik 16 wordt, dat ik de loterij win ik een heel mooi en leuk meisje tegen kom en dat het heel goed op school gaat. Ik denk dat ik later over 25 jaar een telefoon zonder dat ik iets in me hand heb of aan me vast zit. Dus dat er gewoon een knopje op iets zit dat je gewoon je telefoon kan openen zonder echt een telefoon bij je te hebben. Ik wil na mijn dood herinnerd worden als een goed mens die hard heeft gewerkt en niet heeft opgegeven. En een voorbeeld voor jonge mensen.

vriendschap en familie

vriendschap betekend voor mij dat je iets voor elkaar kan doen en goed met elkaar om kan gaan en ook leuke dingen kunt doen buiten school. Ik zou op mijn 65e door willen geven aan mijn kleinkinderen: dat ze altijd goed hun best moeten doen, en doen wat ze kunnen en gewoon doorzetten.

Big image

geld doneren

ik zou geld geven voor de ontwikkeling voor arme mensen in arme landen op mijn 25e. dit zou tegelijkertijd een voorbeeld voor andere mensen die veel geld bezitten zijn. Mijn bijdrage zou kunnen zijn om misschien geld aan regeringen kunnengeven om ruzie te ontlopen tussen landen, of met mensen praten die ruzie hebben. Misschien kan ik ook een soort club oprichten voor mensen met ruzie.