Westward Group Energy Alternatives

Westward Group Alternative Energy Tokyo, Asia, Paris Summit: Vind energi selskaper Gamesa, Suzlon & Mytrah infusjonen store midler til solenergi

NEW DELHI: Store vind energiselskaper i India som Gamesa, Mytrah og Suzlon er alle diversifisering til solar plass i år med planer om å investere flere hundre millioner dollar i de neste fem årene installere tusenvis av solenergi megawatt, gitt regjeringens støtet til sektoren.


Mens Londons alternativ investering markedet (AIM) -oppført Mytrah energi (India) Ltd, som er en selvstendig kraftprodusent, planlegger å investere totalt på $400 millioner, som 100 millioner dollar ville være Equity over det neste året utelukkende i å sette opp solenergivirksomheten, Gamesa India vil investere euro 200 millioner over de neste to årene for sin generelle virksomhet , som det diversifies i solar plass i år.


"Vi ønsker ikke å stole på bare én type drivstoff. I fjor, prisene på solenergi var høy og vi ønsket ikke å gjøre tilskuddet-drevet business som det ikke er bærekraftig. Vi venter på anbud knyttet til National Solar Mission nå, og håper å være i 1500-2000 MW området over de neste 5-7 år, sier til Vikram Kailas, MD på Mytrah energi, ET.


Selskapet har til hensikt å installere nesten 100 MW solenergi prosjekter over det neste året, la han til. Tilsvarende den indiske datterselskapet av spanske vindturbin maker Gamesa, som har den største vind energi-markedsandelen i landet, er også diversifisere inn solenergi i år med planer om å installere 100 MW kommer opp til 500 MW i de neste to årene.


"Jeg har et mål på 100 MW solar EPC, taket installasjon og landsbyen elektrifisering i år, men vi kan overstige dette som vi snakker med både innenlandske og utenlandske utviklere som snakker til oss for store solenergi planter og vi gir dem nøkkelferdige løsninger. Vi vil også venture i av rutenettet med netto måling,"sa Gamesa India CMD Ramesh Kymal.


Solenergi, sa Kymal, er veien videre for India på lang sikt som landet har mer solskinn enn vind. Vindturbin maker Suzlon, i mellomtiden, planlegger en hybrid modell av vind og solenergi, der solenergi planter vil bli satt opp på samme land som vindturbiner.


Dette er ment å redde selskapet fra land problemer og overvinne kraften evakuering hekk som rutenettet er tilgjengelig i nærheten vindparker. Målet er å installere 500 mw de neste årene.


Ifølge strategi konsulent fast Frost & Sullivan, er en naturlig forlengelse for selvstendig kraftprodusenter (IPPs) i vinden plass til armen ut til solenergi.


"I India, mens vind sektor er mer modne, solar har plukket opp. Det faktum at solenergi i India er inching nærmere rutenettet paritet og offentlige økende fokus på solenergi, installasjoner med forordninger og revidert solenergi kapasitet tillegg mål har resultert i IPPs bygge opp solenergi planter også. Men både vind og solenergi er like tiltalende forretningsmuligheter for selskaper fra synspunkt av attraktivitet,"sier Amol Kotwal, direktør, energi & miljø praksis, Frost & Sullivan.


Landet har 22.000 MW eller 22 gigawatts (GW), av vinden energi installasjon og litt over 3000 MW solenergi planter i landet. Regjeringen søker å skalere opp solenergi til 100 GW og vind til 60 GW av 2022, som krever investeringer på nesten $200 milliarder.

Big image