Reefz

Blue Economy Network

Reefz is hét Blue Economy Network voor bedrijven, professionals, studenten en consumenten. De community-website www.reefz.nl vormt het centrale online platform met 24/7 toegang voor leden tot informatie en diensten. Iedereen is welkom om lid te worden en informatie te zoeken, ideeën op te doen, contacten te leggen en kennis te delen. Interesse ? Via deze pagina kun je je (kosteloos) registreren.

Inspired by Nature

De natuur is een constante bron van inspiratie én informatie. Wetenschappelijke kennis van natuurlijke processen en mechanismen levert belangrijke inzichten en innovatieve technologieën op die ons kunnen helpen onze maatschappij te verduurzamen, de natuur te beschermen en dierenwelzijn te bevorderen.

Reefz voor bedrijven, professionals, studenten en consumenten

Op Reefz zoek je informatie, doe je ideeën op, leg je contacten en deel je kennis. Het aanbod is breed: in de kalender vind je een overzicht van interessante events, over actuele ontwikkelingen in de wereld lees je in het nieuwsoverzicht, in het forum kun je meediscussiëren over uiteenlopende onderwerpen, en ben je op zoek naar je volgende professionele uitdaging dan kun je terecht in de vacaturebank. Dieper op een onderwerp inzoomen kan ook, daarvoor sluit je je aan bij de desbetreffende groep. Reefz vormt door dit complete aanbod niet alleen hét Blue Economy Network, maar biedt ook een interessante etalage voor je eigen producten of diensten en/of de springplank voor je professionele carrière.

Lid worden is eenvoudig: je maakt een aansprekend persoonlijk profiel aan dat door anderen bekeken kan worden. Omgekeerd kun jij op zoek naar informatie en naar personen die voor jou interessant zijn. Bijvoorbeeld als opdrachtgever, klant, collega of zakelijke relatie. Netwerken is per slot van rekening een kwestie van zoeken én gevonden worden.

Coral Reefs, oftewel 'Reefz'

Een koraalrif is een biologisch systeem dat voor een belangrijk deel zichzelf door hergebruik onderhoudt. Het is een complete en complexe leefgemeenschap, die bestaat uit uiteenlopende levensvormen. Het is een verzamelplaats van activiteiten. Het koraalrif, of in het Engels reef, dient als inspiratiebron voor het Reefz-netwerk.

Online & In Real Life

Reefz.nl vormt het centrale online platform van het Reefz-netwerk met 24/7 toegang voor leden. Maar niet alles gebeurt virtueel. Veel leden onderhouden onderling persoonlijk contact in het werkveld. De events zoals vermeld in de kalender bieden tevens goede mogelijkheden om andere leden in persoon te ontmoeten. Ook het regelmatig bezoeken van de Oasis Centers (in ontwikkeling) draagt daaraan bij.

Reefz by WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is de uitgever en als zodanig het bedrijf achter het netwerk Reefz. WildWorld B.V. investeert in de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en is verantwoordelijk voor de organisatie en een gezonde exploitatie. Nader kennismaken met de mensen achter WildWorld B.V. en Reefz ? Neem dan een kijkje op de profielpagina's van Reefz Reporters en Actieve Leden.

Word ook lid van Reefz

Word nu lid van Reefz en sluit je aan bij de ruim 5.000 andere leden die al deel uit maken van het grootste 'blauwe' netwerk. Vind en deel informatie, vacatures, events en contacten en profiteer van de speciale voordelen voor leden. De minimum leeftijd voor deelname is 13 jaar.

Je bent van harte welkom als nieuw lid van Reefz ! Via deze pagina kun je je (kosteloos) registreren.

Ben je al lid van Reefz en wil je jouw relaties uitnodigen ? Gebruik dan de uitnodigingsknop of stuur deze flyer door.

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.

Ons portfolio reikt van adviesdiensten en het leveren van inhoudelijke expertise tot volledig interim- en projectmanagement. Als netwerkorganisatie beschikken we over een breed, relevant en inzetbaar netwerk om elke opdracht tot een succes te maken.