Huddel Tweedaagse

19 & 20 februari 2016

Beste nestoren, kringleiders, huddelleiders en voorzitters,

Het is weer zover, we hebben weer een huddel2daagse! Deze keer wordt het zelfs een speciale huddel2daagse omdat er drie huddels van NSA met ons mee komen kijken. Als NSU willen we hen graag gastvrij ontvangen en hun laten meedelen in hoe wij het huddelen binnen de vereniging hebben opgezet.


We zijn al bijna op de helft van het verenigingsjaar en dat betekent dat de gemaakte 4-maandenplannen van de eerste huddel2daagse ten einde lopen. Hoog tijd om de balans eens op te maken! Na het succes van de vorige huddel2daagse willen we er ook nu weer twee mooie dagen van maken. We zullen nieuwe onderwerpen bespreken, uitgebreid dromen over onze disputen en afsluitend mooie plannen voor de toekomst maken.

Praktisch

Bij deze alle praktische informatie op een rijtje:


  • Vrijdag 19 februari worden jullie verwacht om 17:45 verwacht in de Singelkerk (Wittevrouwensingel 28) voor het avondeten, die om 18:00 stipt opgediend zal worden. Het programma duurt op vrijdag tot 22:00.
  • Op zaterdag beginnen we om 09:15 in de Singelkerk en zal het programma duren tot 17:30.


Bijzonderheden m.b.t. allergieën voor het eten, graag melden door te mailen naar rincksmits@gmail.com

Financiën

Net als de vorige keer vragen we jullie om een bijdrage voor de kosten van het weekend. Het precieze bedrag zal later bekend worden gemaakt.

Afmelden/te laat

Er wordt van alle huddels verwacht dat ze bij deze 2daagse aanwezig zijn. Zie je echter echt geen mogelijkheid om te komen of moet je delen missen en heb je hier een geldige of serieuze reden voor, laat dit zo snel mogelijk weten! Dit kan je doen door te bellen naar Christel Kisteman (06-42844486). Ook als je ergens niet op tijd kan zijn, laat het even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Als je niets laat horen gaan wij ervan uit dat je er de hele tijd bent.

Slaapplekken gezocht voor NSA

De twintig mensen die vanuit NSA komen meekijken zijn op zoek naar een plekje om te overnachten. Omdat wij met meer dan veertig mensen zijn, lijkt het me dat dit geen probleem hoeft te zijn. Als iedereen één iemand kan ontvangen dan hebben we al meer dan genoeg plek! Zou je het daarom willen laten weten als je geen ruimte hebt om iemand te ontvangen? Ook als je meer dan één plekje vrij hebt, vinden wij het fijn om te weten. Deze informatie mag je mailen aan: christelkisteman@navigators.nl.

Voorbereiding & meenemen

Bij een goede 2daagse hoort ook een goede voorbereiding. Wij verwachten dat jullie als voorbereiding hoofdstuk 13 lezen. Daarnaast willen we je vragen om de volgende dingen mee te nemen:

  • De 4-maandenplannen (die jullie de vorige huddeltweedaagse hebben gemaakt)
  • Bijbel
  • Pen
  • Papier


Wij zien al erg uit naar de tweedaagse, tot dan!


Groetjes!

Tinko, Carlijn, Christel en Elise