SORPRESES DE PRIMAVERA

Seminari "Música per Crèixer" per a nadons (0-3 anys)

IMPARTIT PER EULÀLIA ABAD

Adreçat a: tots els educadors que vulguin iniciar el camí de la música amb els nens i nenes de 0 a 3 anys. Professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial.


Descripció: És primavera i caminem per un bosc on podem trobar moltes sorpreses. Ens vols acompanyar? Seminari especial per infants de 0 a 3 anys.

Organitzem una sessió musical, divertida i pedagògica entrant en el món imaginari dels més petits, amb cançons, audició, ritme i relaxació, despertant els valors de la generositat, la solidaritat l'alegria i la pau.


BASAT EN LA METODOLOGIA DE MÚSICA PER CRÉIXER-- El Mètode Música per Créixer, creat per Eulàlia Abad, és fruit de la seva llarga experiència com a mestra especialista de música de 0 a 5 anys.

DIA: Dissabte 18 d'Abril de 2020

Horari: de 9:30h a 12:00h (2,5 hores)

Preu: 32 Euros

EULÀLIA ABAD

Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer". Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002, iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors. També pots consultar www.eulabad.net


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat