DISNEY / PIXAR vs ANIME

MÚSICA I CINEMA: CASAL ARTÍSTIC de grups instrumentals

DATES: DEL 26 AL 30 DE JUNY

Descripció:

Taller multi-instrumental dedicat a la música de tots dos estils cinematogràfics. Una experiència en la qual podran participar músics i cantants de diferents nivells i edats, per preparar un concert dedicat als dos mons. L’activitat està dirigida a tots aquells intèrprets que se sentin interessats, o atrets, per conèixer algun dels dos subjectes i desitgin aprofundir en el seu coneixement, les seves tècniques, la seva idiosincràsia i la seva interpretació.

El repertori serà triat pels propis alumnes d’un llistat de peces que posarem a la seva disposició. Es treballaran tant els recursos individuals, mitjançant professors especialitzats, com els grupals, les classes col·lectives i els assajos generals.

També es durà a terme un cinema fòrum en quatre dies i amb dues pel·lícules, dividides en dues sessions cadascuna, representatives de cadascun dels dos mons. Finalitzarem el taller amb un concert obert al públic amb projecció cinematogràfica. Tria el repertori que t’agradi més, estaràs una setmana practicant la teva part instrumental amb un professor, assajant amb la teva secció i amb tota la formació , gaudint d’un repertori que t’agrada i sentint-te músic.

A qui va adreçat:

Per a joves estudiants de música que toquin un instrument, siguin cantants o tinguin ganes de

millorar la seva pràctica construint un repertori de música de cinema amb els companys.


Edats: A partir d'10 anys (han acabat 3er de primària i tenen experiència tocant), joves i adults.

Què farem:

1. Selecció d'un repertori musical basat en temes i cançons propis del

repertori cinematogràfic.

2. Treball per seccions instrumentals

3. Treball per grups instrumentals

4. Visualització i anàlisi dels fragments de les pel·lícules

5. Concert final el divendres a les 16:00

Professors: Andrés Martínez, Anna Canela, Sussana Puig, Quique Martínez i Eugènia Arús.

Dies: Del 26 al 30 de juny

(opció d'una segona setmana - del 3 al 7 de juliol- si tenim suficients inscripcions)

Horari: de 9:00 a 14:00 (últim dia dinar a l'escola i concert a la tarda 16:00)

Preu: 172€

Lloc: El Musical Bellaterra

Andrés-Luis Martínez Aceytuno

Guitarrista i arranjador. Format a l’Aula de Música Moderna i Jazz, en l’especialitat de guitarra “Plectrum”, amb Arthur Bernstein, Gabriel Rosales i Enric Herrera entre d’altres, ampliant estudis de guitarra clàssica amb Manel González. Sempre ha compaginat la docència amb la producció musical, nacional i internacional, treballant per a diferents artistes i gravant en diversos països, com Anglaterra i els EUA. L’any 2000 funda el grup de música celta Ondara, amb el qual ha realitzat nombrosos concerts per tota Espanya i Europa i publicat un C.D., “Ruta Celta” editat per la discogràfica Picap. La seva inquietud per arreglar i adaptar obres per ser interpretades en petits grups de cambra li ha portat a publicar diversos treballs com “Cançons d’arreu del món”, “Cantar i tocar”, així com material didàctic destinat a la comprensió de la història de la música com “Música per a nens” i “El Carnaval dels Animals” publicats per Publicacions Abadia de Montserrat, Editorial Parramon i Bellaterra Edicions. El seu interès i coneixement per l'Anime, Disney i el cinema en general és fruit dels nombrosos treballs d’adaptació i doblatge que ha dut a terme per a la televisió i el cinema.

EL MUSICAL, CENTRE D'EDUCACIÓ I RECERCA

El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - 93 580 42 46 - www.elmusical.cat