Louise Molleman

Tarotmedium, Spiritueel coach

Het mooiste wat je kunt worden ben jezelf!

Ik ben een intuitief, spiritueel coach en gebruik mijn mediumschap in combinatie met onder meer de Tarot (kaartleggen) om jou handvaten en inzichten te geven gericht op jouw specifieke situatie.


Aan de hand van de kaarten en jouw energie krijg ik een beeld van wat er gaande is in jouw leven. Ik begin altijd met een algemeen gedeelte waarbij ik vertel wat ik zie.


Ik geef er de voorkeur aan dat er vooraf zo min mogelijk verteld wordt. Mochten er na het algemene gedeelte nog vragen zijn dan kunnen die alsnog gesteld worden.


Je kunt bij mij terecht voor zowel telefonische als live consulten. Ook is er een uitgebreid cursus/ en workshop aanbod. Ik doe mijn werk vanuit de overtuiging dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Als jij je goed voelt, heeft dat een positief effect op het hele systeem en heel je een stukje Aarde. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Bovendien weet ik uit eigen ervaring hoe eenzaam en moeilijk sommige processen kunnen zijn. Dan is het fijn als iemand even invoelt op jouw situatie om samen met jou evt. blokkades of negatieve patronen op te sporen. Bijna altijd leidt dat tot nieuwe inzichten waarmee je vervolgens weer verder kan.


Mijn dag is weer goed als jij gesterkt en geïnspireerd naar huis gaat. Soms of eigenlijk heel vaak is een klein zetje of wat bevestiging net genoeg om je weer op het juiste pad te zetten.


Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!Alternatieve beurs Oberon

Saturday, April 12th, 10am

1 Raadhuisplein

Pijnacker, ZH