The Koyal Group Info Mag

The Koyal Group Info Mag: Civilization Beyond Maan Review

Civilization-sarja on toistuvasti köytetty minua varten katoamisista, jotka kattavat tuntia ja jopa päiviä, ja uusimmassa, Civilization: Beyond Maan jatkaa, että kerroksisessa perinnettä.Sivilisaation rakentaminen ja hallinta simulointi pitää paljon, mikä on toiminut noin sarja, ja tuo merkittäviä uusia pelin elementit - tämä ei ole lämpimän yli laajennus joidenkin scifi-facepaint, eikä se edes jatko erinomainen Sid Meierin Alpha Centauri. Sen sijaan se on huomaavaista laajentamista Civilization-sarjan osaksi tulevaisuuden aikakauteen, mielekkäitä muutoksia mekaniikka että järkeä yhteydessä tarina.


Mitä se tarina, lähtökohta on pohjimmiltaan, että maapallo on kollektiivisesti koonnut suuren Expeditionary voima, vetää ihmisiä eri kansojen, etsiä ja asuttaa uusia maailmoja.Valloittajat kotoisin monenlaisia taustoja, ja sen sijaan, että jaetaan kansakunnan kuin ne olivat aiemmissa Civilization-pelejä, he sponsoroi eri järjestöjen ja tavoitteet kyseisten järjestöjen ilmoitettava ryhmittymän ominaisuuksia.


Sponsorit ovat myös Arc, joka loistaa salaisia operaatioita; MLB, joka tarjoaa 10% bonuksen lähitaistelua; Ranskalais-Iberia, joka on teknologian painopiste; Kavithan suojelualue, joka on hyvä laajentaa kautta kolonisaatio; Pan Asian Osuuskunta, joka voi nopeasti kehittää maata ja rakentaa ihmeitä; Afrikkalainen unionin maatalouden voimanpesä; Polystralia, joka hyötyy parempi kauppa; ja slaavilainen Federation, joka on vahva uutena lisätty kiertoradan kerros osa peliä. Pelaajat myös käydä läpi lyhyt bonus valinta kun aloitetaan uusi peli, joka antaa heille erilaisia laskuolosuhteet ja ensimmäisen puolestaan bonuksia kun alkaa.


Että kiertoaika kerros on uuden kartan tasolle, joka on olemassa pinnan yläpuolella maasto, jossa pelaajat voivat ottaa käyttöön satelliittien ja yksiköitä antamaan alueen laatat (ja yksiköiden) erityiset pelattavuus bonuksia, kuten nopeampaa paranemista, parempaa resurssien kerääminen, suojaa syntyperäinen planeettojen vaaroja ja enemmän. Orbital yksiköissä on ajoitettu elämä; aivan aidolta satelliitteja, he työskentelevät joukko painejaksomäärän ja sitten ne palavat harmittomasti ilmakehään. Se on rikas lisäominaisuus, ja yksi, joka tarvitaan kunnostautua kehittynyt vaikeuksia pelin, vaikka löysin pelaaminen helpompaa tilat tarkoitti sitä, että jos et ole täysin varma siitä, miten parhaiten pelata uusi mekaanikko kun alkaa, se uskaltaisi 't tuntuvasti satuttaa kokemus.


Myös uusi peli ovat yhteenkuuluvuus, ja nämä ovat ydin Civilization: Beyond Maan kokemus. On kolme affiniteeteilla peliin, ja nämä edustavat pistejärjestelmä perusteella, miten päätät ohjata oman yhteiskunnan teknologisen kehityksen. Tech Civilization: Beyond Maa ole täysin lineaarinen; se on verkossa, ja voit tehdä valintoja kyseisessä jotka suosivat erilaista lähestymistapaa kolonisoitumaan vieraaseen maailmaan. Jotkut tekniikat, kun tutkitaan, tulee avata Affinity pistettä, ja saada taso erityinen side vaikuttaa suuntaan laitteen kehitystä.


Kpl Civilization: Beyond maapallon ovat erilaisia, liian - et vain tutkia kunkin uuden yksikön tyyppi, vaan valitse päivityksiä muutaman perusluokkia yksikköä (maa-, ilma- ja meri aseellisten taistelijoiden enimmäkseen), joka perustuu omaan Affinity etenemiseen. Kaikki olemassa olevat yksiköt päivittyvät automaattisesti, ratkaista yksi suurimmista päänsärkyä viimeisen Civilization yksikkö evoluutio, ja muutokset eivät maksa mitään. Tämä tekee Affinity järjestelmä tärkeää saada sotilaallisen yliotteen, niin voit keskittyä teknologian tutkimus nopeuttaa edistymistä järjestelmän tasoilla ja saada päivitykset nopeammin.


Kolme affiniteeteilla pelissä ovat Harmony, puhtaus, ja Supremacy. Harmonia tarkoittaa pelaaja on olennaisesti päättänyt työskennellä yhdessä planeetan ainutlaatuisen ympäristön ja syntyperäinen luontoa, ja he saavat attribuutteja ja yksikön tyyppien mukaisesti. He tulla immuuneja myrkyllisiä myrkkyhöyry että dots kartta laatat, esimerkiksi ja jopa saada harrastaja siitä vastaavasti, ja he kehittävät yksiköt, jotka sisältävät ulkomaalainen petoja. Puhtaus pelaajat pyrittävä säilyttämään ihmisten tavoin, ja omaksua Maan Tech menneisyyden, samalla parantaa sitä. He päätyvät valtava tulivoima, ja hyvä puolustus. Supremacy kattaa evoluution teknologian, mukaan lukien kybernetiikkaa ja AI. Pelaajat tässä Affinity on yksiköitä, jotka saavat ylimääräistä hyökkäys bonuksia, ja robotteja, jotka ovat erityisen vahva alue.


Pelaa läpi nämä löysin luonnollinen taipumus pyrkivät kohti Harmony Affinity, mutta jokainen pelaaja on erityinen tyyli pelattavuus ja affiniteetit voi täydentää näitä eri tavoin. Kokeminen kaikki (ja erilaisia yhdistelmiä edellä) tarjoaa paljon pelattavaa peliin yleistä.


Samoin Tech Web, joka on ei-lineaarinen, eikä tarkoitus saattaa päätökseen kokonaan pelin lopussa, tarjoaa paljon erilaisia pelaajia läpi heidän toisella yrittämällä. Techs myös nyt sisäkkäin, niin että on olemassa niin sanottu varsi teknologioita, joilla on kaksi lehtiä techs alla. Tutkiminen haluttu lehtiä tech vaatii oppimista varsi teknologian ensimmäinen, mutta voit napsauttaa perimmäinen haluttu teknologian tutkimukseen kaikki edellytykset ensimmäisen, liian. Tech peli tuntuu vähemmän kuin Syöte marssi läpi historian, ja enemmän kuin joukko valintoja siitä, miten parhaiten vastata yksilöllisiin tarpeisiin erityinen tilanne, tässä tapauksessa tähtienvälisen etsintä. Se ehkä tuntuu vähemmän grand kuin aiemmissa peleissä, mutta vapauttamalla sen potentiaali on yhtä hauskaa.


Muita uusia ominaisuuksia tässä pelissä ovat myös terveys- ja jahdit. Terveys rajoittaa kykyäsi kasvaa nopeasti ja liittää uusiin kaupunkeihin tehokkaasti tuomalla rangaistus liikakasvuun. Torjumiseksi, sinun täytyy varustaa aina kaupunkien tilat, jotka tarjoavat terveyteen bonus, ja unohdetaan se tulee nopeasti johtaa sakkoihin tuottavuuteen, kauppaa ja muita tekijöitä, jotka voivat vakavasti vaikuttaa teidän kyky käydä sotaa, tai tutkimukseen riittävän nopeasti pysyä. Oma pelityyli suosii sotilaallista voittoa, onnistuu nopeasti asuttaminen ja valloittaminen, joten tämä osoittautui vaikeaksi muutos tottua. Silti se on hyvä haaste, joka on järkevää logiikkaa pelin maailmassa, ja sotilaallinen pelaajat voivat silti saada jollies kun ne tulevat toimeen sen kanssa.


Jahdit syntyy aina, kun rakentaa uuden rakennuksen tyyppi, tai kun törmätä erityinen laatta kartalle. Rakennus liittyviä tehtäviä vain pyytää sinua tekemään pysyvä valinta siitä, millaista bonus, että rakenne tarjoaa, ja kartta quests liittyy yleensä tutkimusmatkailijat kehittää laatta tai lähettämällä yksikkö tarkistaa jotain. Ne tarjoavat mielenkiintoisia erilaisia keskellä yleistä jauhaa Civ perinteinen vuoropohjainen pelattavuus, ja ovat mukava lisä yleinen kokemus, joka tuntuu luonnolliselta.


Voittaa Civilization: Beyond Maan, voit joko tuhota kaikki muutkin (valitsemani tapa voittaa) poistamalla kaikki niiden pääkaupungit ja tärkeimmissä kaupungeissa, yhteyttä älykäs entinen planeetan asukas rotu, hyökätä maahan, jos olet Supremacy pelaaja, escort ja asettua valtuuskunta maasta jos olet Puhtaus pelaaja, tai tullut yksi planeetan kanssa, jos olet Harmony pelaaja.Kolme Affinity voittoja vaativat rakentaa endgame rakenne, joka on samanlainen kuin avaruudessa voittoja edelliset pelit. Kaikki sanelee ainutlaatuinen tyyli pelattavuus, mutta kaikki tarjoavat hauska kokemus.Hienosäädön taistelujärjestelmä ja yksikön kehitys tarkoittaa olen vielä enemmän sotilaallisen valloituksen fani kuin koskaan, mutta siitä huolimatta (tai ehkä juuri) lisäksi Terveyden estää karannut sotilaallista ylivaltaa.


Loppujen lopuksi tämä on totta Civilization peli, ja arvoisensa seuraajan eeppisen Civilization V Sen scifi-määritteitä tarkoittaa pelin suunnittelijat saivat levittää siipiään hieman tavallista enemmän, ja mekaniikka käyttöön täällä takaisin ylös mielikuvituksellinen , mutta myös realistinen, visio tulevaisuudesta, jossa avaruuskolonian on seuraava askel ihmiskunnalle.


Lue lisää – The Koyal Group Info Mag