Moord met een geurtje

Hilde E. Gerard

Een razend spannend en mysterieus detectiveverhaal vol onverwachte wendingen

Op de begrafenis van zijn opa krijgt Frederik een geheimzinnige omslag in handen. Die bevat het onderzoek van zijn opa naar het gestolen paneel van het Lam Gods. In een brief aan Frederik vraagt hij om zijn speurtocht verder te zetten. Wat onschuldig begint, loopt al snel uit de hand. Stierf zijn opa wel een natuurlijke dood? Wie is de geheimzinnige man die Frederik al sinds de begrafenis lijkt te volgen? En wat heeft zijn stiefvader met dat alles te maken?

Bladwijzer 202 - 7/9/2010

In de pers

De boekenkast

Moord met een geurtje is een prachtig geschreven jeugdthriller van Hilde E. Gerard. Het verhaal leest vlot en boeit van begin tot einde. Het boek is zo spannend dat je het in één dag uitleest. Het bevat veel onverwachte wendingen en het einde blijft onvoorspelbaar. Je leert ook meteen de stad Gent beter kennen.

Over de auteur

Hilde E. Gerard was enig kind. Niemand om mee te spelen, kattenkwaad uit te halen, of gewoon eens lekker ruzie mee te maken. Lezen, dus, veel lezen, om de tijd te verdrijven. Toen ze twaalf was, had ze de hele kinder- en jeugdbib van haar dorp al uitgeplozen. Uiteindelijk ging ze zelf ook schrijven. Als leerkracht geschiedenis, Engels en Duits houdt Hilde van culturen, kunst en praten met mensen. Boeken schrijven ziet ze ook als een vorm van communicatie, van contacten leggen.

Boektoppers

De Boektoppers blijken een heuse succesformule om leerlingen in het secundair onderwijs aan te zetten tot lezen. Onder het motto 'per graad vijf (top)boeken voor de prijs van één' bieden de Boektoppers uw leerlingen úren puur leesplezier voor een vriendelijke prijs. De geselecteerde boeken vertellen stuk voor stuk een ijzersterk verhaal, boeiend van het begin tot het einde.

Bestel nu uw pakket van 5 boeken voor slechts € 19,75!