Inspiratiesessie #3

21st century skills, ICT, webtools en educatieve apps

Alweer de derde bijeenkomst

De inspiratiesessies zijn inmiddels een begrip geworden binnen Klinkers en zelfs Xpect Primair. Voor deze derde sessie sluiten ook een aantal andere scholen aan. Deze ICT leerteams komen naar Klinkers om geïnspireerd te worden en kennis te delen. De kracht van verbinding!


Vrijdag 22 november 13:30 - 14:30 uur.

Deze derde inspiratiesessie zal gehouden worden in het lokaal van Jos. We starten de bijeenkomt plenair en daarin zullen kort enkele apps en webtools gedemonstreerd worden. Webtools zijn websites die je kunt inzetten als werkvorm of als didactiek ter ondersteuning van je instructie.


Neem voor deze bijeenkomst een ICT probleem of idee mee die je met anderen wil delen. Heb je een idee voor een les/project/leerarrangement maar zoek je daar nog de juiste apps/tools bij? Of loop je al een tijdje met een app of webtool te stoeien en kom je er niet uit? Zoek je nog een app die je kunt inzetten bij rekenen of woordenschat? Dan is dit de plek om deze zaken te delen. Het tweede deel van deze bijeenkomst zal vooral praktisch van aard zijn en door jullie worden ingevuld.

Ken jij deze tools of apps al?

Vrijdag 22 november 13:30 - 14:30 uur