Nieuwsbrief Bij De Les

Huiswerkinstituut voor VMBO, HAVO en VWO

Beste lezer, in deze nieuwsbrief presenteren wij onze nieuwe online dienst: Online Bijles

Na een lange periode van ontwikkelingen presenteren wij u met trots onze nieuwe dienst; online bijles! Met deze dienst willen wij inspelen op het tijdperk wat bestaat uit on demand. Tegenwoordig worden veel diensten zoals muziek en films on demand aangeboden, dus waarom niet hulp bij huiswerk alleen wanneer nodig?
Big image

Wat heeft onze nieuwe dienst allemaal te bieden?

Wij van Bij De Les willen onze leerlingen zoveel mogelijk steun bieden wat betrekking heeft tot het verbeteren van de school prestaties. Met onze nieuwe dienst willen wij de barrière die velen hebben om naar een huiswerkinstituut te gaan verbreken. Met onze nieuwe dienst sluit je een abonnement af, waar altijd en overal gebruik van gemaakt kan worden. Log in met je account en krijg meteen toegang tot de beschikbare stof van ons huiswerkinstituut of chat met één van onze medewerkers voor hulp op maat! U betaald per seconde, dus geen cent teveel!

Interesse in Online Bijles?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of registreer je nu via onze website en maak de eerste maand gratis gebruik van Online Bijles!(Daarna €8,99 per maand)