Den lette guide til arganolie

Der bliver snakket en del om arganolie inden for skønhedsbranchen. Det er et produkt, der vinder et større indpas her i den vestlige verden, hvor man for alvor har valgt at tage den gamle marokkanske tradition til sig. Her følger en lille guide til arganolie og hvad du kan bruge det til.


Arganolie kort fortalt

Arganolie er overordnet set et skønhedsprodukt. Det bliver i hvert fald primært brugt inden for den branche, hvor man både kan bruge det til sin hud, sit hår og sine negle. Det har nemlig et højt indhold af E-vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, som går direkte ind og bekæmper angreb.


Tre eksempler på hvordan arganolie kan virke

Et ret udbredt eksempel er rynker. Man bruger nemlig arganolie som rynkecreme i en ret bred udstrækning, da disse mange antioxidanter går direkte ind og modvirker ældning i huden. Det er et af tidens ældste metoder, man har brugt det i hundredvis af år i Marokko, og spørgsmålet er så om det nu er resten af verdens tur.

Arganolie er også rigtig godt at bruge på udtørret, spaltet eller skadet hår. Den lækre olie trænger direkte ind i dit hår og giver omgående glans, styrke og elasticitet. Derfor bliver arganolie også brugt hyppigt som del af en hårkur.

Har du skadede neglebånd kan arganolie gå ind og virke på samme måde som med dit hår. Smør forsigtigt noget arganolie ud på dine negle, og så vil du hurtigt kunne se effekten af olien. En olie med bevist effekt


Kundernes videoanmeldelser

Arganolie virker for rigtig mange. Et eksempel på kunder, der har nydt rigtig godt af arganolie vil du kunne finde inde på YouTube, hvor der er lagt rigtig mange videoer ud med tilfredse kunder, der anmelder og fortæller hvordan arganolie har gjort en forskel for lige netop dem. Et eksempel herpå kan du se ved at følge dette link: http://www.youtube.com/watch?v=HkjdMBHacH8