Access Bars™ kurs

på Karljohansvern i Horten

Velkommen til mer av DEG

"Receiving is not a flow towards you, it is a stepping into of everything that's possible." ~ Gary Douglas


Det er dette det handler om i Access Bars™ når vi snakker om å ta imot. Er du klar for å ta imot? Alt? For DEG?


Visste du at det finnes 32 BARS (bjelker) som løper igjennom og rundt hodet. Disse kan handle om penger, kontroll, kreativitet, kropp, helse, relasjoner, sex, glede, sorg og mye, mye mer. Ved lett berøring av disse 32 punktene skjer en forløsning i tanker, holdninger og usanne beslutninger og programmeringer som har festet seg gjennom år av livene våre.


Hva om det faktist kan være både enkelt og ganske morsomt å kvitte seg med bagasje som hindrer deg i å velge det inn i livet ditt som du ønsker? Eller å få den roen og overblikket du kanskje har savnet?


Absolutt ALLE kan lære seg BARS. Det gjør at jo flere som lærer denne enkle teknikken og bruker den på sine nære og kjære og bytter BARS med andre, desto mer bidrar vi til økt bevissthet i oss selv, rundt oss og i hele verden.

Har du allerede en terapipraksis? Da er Access Bars™ et fabelaktig supplement til det du allerede tilbyr klientene dine.

Om å få kjørt sine BARS sier det ofte at det i verste fall oppleves som om du har fått en god massasje – i beste fall forandrer det hele livet ditt til det bedre. Med den største letthet.

Hvordan blir det bedre enn det? Er du villig til å velge for DEG? Er du villig til å TA IMOT?


Link til påmelding. Der finner du også priser og ytterligere informasjon


Enten du kommer for første gang eller repeterer; hva skal til for at vi ses denne søndagen?

Access Bars™ kurs

Sunday, Nov 18th, 9:30am-6pm

4 Nedre vei

Horten, Vestfold

Veldig fint om du bruker linken til påmelding over her. Da får jeg samlet alle på ett sted og oversikten blir bedre.

HVEM INVITERER?

Mitt navn er Susanne Helgesen. Jeg er Access Bars™ og Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness™ teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside.