Pop-rock de prop

Life's music ♬

Oi que mai t'has parat a pensar-hi?

N'estic ben segura que mai se t'ha acudit pensar en les cançons que han anat forman-te com a persona seguint tot aquest llarg recorregut de la teva vida.


Tots els esdeveniments que han passat des de llavors han afectat moltíssim en el nostre dia a dia com la música. Simplement, es tracta d'una activitat força interessant de dur a terme, crec que ens pot ajudar a reflexionar bastant sobre aquells anys del passat perduts entre milers de joies musicals.


Aquí us deixaré any per any detalladament les cançons que han destacat més en cada any de la meva vida i els fets que més m'han marcat tant a la societat com a mí personalment.

Un petit començament!

Any 2000

Big image

Una miqueta més gran

Any 2001

Big image

Vivint d'una altra manera

Any 2002

Big image

Cap a escola!

Any 2003

Big image

Fent amics

Any 2004

Big image

Aprenent noves coses

Any 2005

Big image

Començant a veure-ho tot des d'una altra perspectiva

Any 2006

Big image

Noves experiències

Any 2007

Big image

Pensant en nous somnis

Any 2008

Big image

Em faig gran

Any 2009

Big image

Dos xifres!

Any 2010

Big image

Noves responsabilitats

Any 2011

Big image

Preparant-me per una nova etapa

Any 2012

Big image

Vull tornar a ser petita

Any 2013

Big image

Què vull ser?

Any 2014

Big image

Ja queda poquet

Any 2015

Big image

CONCLUSIÓ

Aquest treball l'he trobat molt divertit de fer ja que m'ha donat records i he pogut donar un viatge pel passat, cosa que m'ha fet reflexionar força sobre fets que han anat passant durant la meva vida i que han passat en el món en sí.

He après com ha anat evolucionant poc a poc la música durant aquests darrers 15 anys i la veritat és que, malgrat que jo vivint-ho no he vist aquest canvi, vist així si comparem el primer any amb l'últim l'estil canvia molt exageradament.

Recomano a totes aquelles persones que vulguin a realitzar un treball com aquest ja que aprens moltíssim i se't fa molt amè.

Big image
Per finalitzar, us deixaré aquí sota la cançó que actualment m'està enganxant molt, espero que us agradi. I gràcies per la vostra atenció!
twenty one pilots: Stressed Out [OFFICIAL VIDEO]