Come to our shop!

Tubulatura flexibila

Perdea De Aer

Gradul de protectie este calculat în felul urmator: dupa primele doua litere, prima cifra descrie protectia împotriva patrunderii corpurilor solide si variaza de la 1 (pentru corpuri solide mai mari de 50 mm) si pâna la 6 (protectia totala împotriva particulelor de praf), a doua cifra descrie protectia împotriva apei si poate fi de la 1 pâna la 8.

Tot pentru mediile unde se cer ventilatoare de înalta presiune, dar folosind principiul centrifugal sunt si cele din seria CA, de la acelasi producator, SODECA. Diferenta însa, pe lânga principiul de functionare, este faptul ca seria CA poate functiona în medii cu temperaturi mai ridicate. Modelul CA-234-2T, primul din serie poate vehicula aer cu temperatura de pâna la 120ºC si, în cazul cererilor speciale, chiar pâna la 250ºC. Ventilatorul centrifugal are o structura de aluminiu si o carcasa tratata anticoroziv cu o rasina speciala. Gradul de protectie este acelasi cu cel al ventilatoarelor axiale pentru tubulatura din seria HTP, adica IP55.

Tubulatura Flexibila :Conform gradului de protectie si a clasei de izolare, ventilatorul pentru tubulatura TD-800/200 din categoria celor axiale pentru mediile explozive este protejat împotriva corpurilor solide cu diametrul mai mare de 1mm si împotriva împrastierii de apa în toate directiile, fiind construit cu materiale electroizolante ce pot functiona pâna la 130º C. Temperatura mediului în care acest model de ventilator industrial poate functiona poate varia între -20ºC ?i pâna la 40º C. Carcasa este de asemenea tratata anticoroziv fiind construita din otel rezistent.

Ventilator Axial

Construite din materiale rezistente, cu un design robust, ventilatoarele sunt de asemenea proiectate sa functioneze în medii corozive. Gama HTP de la SODECA ofera ventilatoare certificate ATEX. Modelul HTP -50-2T-4 de exemplu, primul din serie, foloseste un motor electric de 3kW protejat de o carcasa lunga de otel cu grad de protectie IP 55. Temperatura aerului vehiculat poate varia între -20ºC ?i +70ºC. Având în vedere mediul de aplicatie, gama HTP poate acomoda si cerinte pentru ventilatoare industriale cu un debit de pâna la 156.800 mc/h.

Ai o ferma de pasari si cauti un sistem de ventilatie adecvat si care sa nu faca o gaura în bugetul micii tale afaceri? Sau poate vrei sa gasesti un ventilator de calitate pentru garajul tau? Oferta pentru ventilatoare este una diversa. Produsele se pot împarti pe mai multe categorii, în functie de mediul pentru care sunt folosite. Acestea, la rândul lor, se împart în alte 2 categorii. Prima se refera la ventilatorul centrifugal si a doua la ventilatorul axial.

Ventilator Axial : În concluzie, se observa faptul ca tipul ventilatorului depinde foarte mult de mediul în care acesta este folosit. Cele doua mari categorii de ventilatoare, axiale sau centrifugale, sunt adaptate spatiilor si genului specific de aplicatie, de la ventilatorul antiex pâna la un banal ventilator de perete. Asa cum se poate observa, oferta producatorilor este diversa si se încearca acoperirea tuturor particularitatilor diverselor medii de folosire.

Ventilator Centrifugal Pentru spatiile comerciale, acelasi producator, Vortice, pune la dispozitie seria Vario, o gama de produse ce vine cu garantia Institutului Italian de Siguranta si cu certificare TUV. Sunt în principiu ventilatoare axiale murale ce pot fi instalate fie în fereastra sau în perete si pot fi folosite atât pentru extractie cât si pentru introducerea aerului în spatii ca magazine, restaurante sau birouri. Având forma aerodinamica a elicelor, seria Vario nu consuma multa energie, produsele având în acelasi timp un nivel redus de zgomot.

Tubulatura Flexibila Construite din materiale rezistente, cu un design robust, ventilatoarele sunt de asemenea proiectate sa functioneze în medii corozive. Gama HTP de la SODECA ofera ventilatoare certificate ATEX. Modelul HTP -50-2T-4 de exemplu, primul din serie, foloseste un motor electric de 3kW protejat de o carcasa lunga de otel cu grad de protectie IP 55. Temperatura aerului vehiculat poate varia între -20ºC ?i +70ºC. Având în vedere mediul de aplicatie, gama HTP poate acomoda si cerinte pentru ventilatoare industriale cu un debit de pâna la 156.800 mc/h.

More results:
Ventilator Axial Ventilatie Ventilator Centrifugal